'Aksaçlılar'da devreye girdi! MHP'de çatla büyüyor

Ülkücü hareket içinde geçmişte önemli görevler üstlenen 'aksaçlılar' devreye girdi.

'Aksaçlılar'da devreye girdi! MHP'de çatla büyüyor
'Aksaçlılar'da devreye girdi! MHP'de çatla büyüyor
GİRİŞ 05.11.2015 03:55 GÜNCELLEME 05.11.2015 03:55
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Aksaçlılar, Ülkü Ocakları kadroları, eski ve yeni milletvekillerinin içinde bulunduğu grupların Meral Akşener, Sinan Oğan’ın yanı sıra Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ’ı da ikna etmeye çalıştığı öne sürülüyor. Bu üç isim sessizliğini korurken, kulislerde Akşener’in yaptığı görüşmeler sonucunda önümüzdeki günlerde bir açıklama yaparak adaylık yarışına girebileceği iddia ediliyor.

Partinin gidişatından rahatsız olarak çıkışta bulunan ancak diğer adaylara destek de verebilecek olan kişiler arasında Süleyman Sazak, Musavvat Dervişoğlu, eski Edirne İl Başkanı Mehmet Tolga Akalın’ın isimleri geçiyor. Partinin aksaçlılar grubunda yer alan bazı Türk Ocaklı isimlerle birlikte çalışma yaptıkları belirtiliyor. Daha önce Bahçeli’ye karşı aday olan, bin oyla Trabzon’da milletvekilliğini kaybeden Koray Aydın’ın ise nasıl bir tavır sergileyeceği henüz net değil.

OCAK'TAN DESTEK

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, eleştirilere hedef olan Bahçeli’ye destek vererek, ''Liderimiz, büyüğümüz, şanımız, şerefimiz, namusumuz, onurumuz, Partimizin Genel Başkanı Devlet Bahçeli'dir. Davamıza ve liderimize, sadakatimiz, samimiyetimiz, bağlılığımız her zamanki gibi en üst düzeyde olacaktır. Bu düstura aykırı hareket edenlerin feriştahına taviz vermeyeceğiz. Tavrımız net ve sert olacaktır!'' dedi. 
 
'BIRAKIN ARTIK'

MHP’nin 23. Dönem Ordu Milletvekili Rıdvan Yalçın, Bahçeli’ye, ''Artık bırakın, camianın sabrı kalmadı'' çağrısı yaptı. Yalçın, yaptığı değerlendirmede, 34 yaşında milletvekili olduğunu ve bundan dolayı Bahçeli’ye hep minnet duyacağını belirtirken, seçim sonuçlarının MHP açısından oldukça yaralayıcı olduğunu kaydetti. 

MHP Aydın İl Başkanı Cem Akbudak da MHP’nin sadece Aydın değil ülke genelinde oy kaybı yaşadığına dikkat çekerek, MHP’nin başarıya ulaşması için köklü bir değişimin şart olduğunu belirtti. Akbudak, ''Sonuçların bu şekilde çıkmasından sorumlu olanların istifa etmesi gerekir'' diye konuştu. 

YORUMLAR 41
  • Mikail 8 yıl önce Şikayet Et
    Mhp nin "milli ve yerli" Bir genel baskani olsaydi simdiye Turkiye cag atlamisti!! Dunyanin her yerinde sag partiler sag ile anlasir ulkesini dusunur! Ne hikmetse mhp senelerden beri bahceli ile birlikte hep solcularla beraber olmustur!!! Mhp ile birlikte yerli milli Bir Anayasa yapabilir turkiyeyi ucururduk!! Maalesef chp ve mhp ayni dis merkezden yonetilen partilerdir!!! Insallah milli Bir genel baskan mhp ye secilir o zaman hersey cok farkli olur
    Cevapla
  • Sezer Ozturk 8 yıl önce Şikayet Et
    Bazi arkadaslar hayal guclerini de asip Bahceli bilerek "hayir" dedi ulkemizin ve ak partinin onunu acmistir diyor, bende diyorum ki sacmalik!!! Bay "hayir" in 1 kasimdan umdugu Ak partinin Daha da fazla oy kaybedecegi boylece sol hayrani Bahcelinin Bir chp-mhp koalisyonuna kumar oynadigidir!!! Tersinden algi operasyonu yapip bahceliyi kahraman ilan edenler var cok komik!!!!!
    Cevapla
  • vedat tok 8 yıl önce Şikayet Et
    Ey ülkü ocakları başkanı kendi adına konuş.teşkilatı karıştırma.sende derhal istifaa et.
    Cevapla
  • sinan 8 yıl önce Şikayet Et
    bence ülkücülere sahip çıkan onların sokaklara çıkmasına izin vermeyen sayın Bahçeli tartışmasız ülkücü hareketin lideridir.
    Cevapla
  • ulkucu camıa 8 yıl önce Şikayet Et
    sacmalama yalakalık yapma gorunen koy kılavuz ıstemez
    Cevapla
  • Yüzdeelli 8 yıl önce Şikayet Et
    Kimi çıkartacak sokaklara? 3-5 kendini bilmez Polat Alemdar kılıklı bebeyi mi?.. Hem sonra bu gençleri sokağa salıp sonuçta ne elde edecek? MLKP, TİKKO ve bilimum anarşist gruplarla birlikte esnafın camlarını kırdırıp mallarını mı yağmalattıracak? Eskiden Türk-İslam davası vardı. Davaya gönül vermiş yiğit, mert insanlar vardı. Şimdi iti kopuğu ülkücüyüm diyor. Sorsanız ülkücülüğün ne anlama geldiğini söyleyemez. Maksatları arkalarını sağlama alıp bir kaç adam dövüp nam salmak.
    Cevapla
  • Türk 8 yıl önce Şikayet Et
    Ak partinin karşı hamlesi mhpyi ikiye bölerek kendisinden sonraki en büyük sağ partiyi bölerek baraj altı bırakıp istediği milletvekili sayısına ulaşmayı hedefliyor bir daha ki seçimde hemde 1 seçimlik mhpden gelen oyların geri gitmesini engellemek istiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sokak ortasında 10 yaşındaki kız çocuğunu dövdü! Tepkiler sonrası çocuğunu bırakıp gitti
2024'te Türkiye'de en çok satılan lüks otomobiller