Leyla Zana, Demirtaş'ı harekete geçirdi

HDP Milletvekili Zana'nın yemin krizi partiyi de karıştırdı. Demirtaş'tan parti yönetimine: Partide çatlak görüntüsü vermeyin.

Leyla Zana, Demirtaş'ı harekete geçirdi
Leyla Zana, Demirtaş'ı harekete geçirdi
GİRİŞ 20.11.2015 02:20 GÜNCELLEME 20.11.2015 02:20
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

HDP Ağrı Milletvekili Leyla Zana’nın TBMM Genel Kurulu’ndaki geçersiz yemini partide ipleri gerdi. Parti yönetiminin, yeniden yemin için ısrarda bulunduğu, ancak Zana'nın ret yanıtı verdiği öğrenildi.

Meclis Kürsüsü'ne gelip yeniden yemin etmemesi halinde yasama faaliyetlerine katılamayacak olan Zana'nın bu tavrı, geçtiğimiz günlerde sinüzit ameliyatı olan ve tedavisi devam eden HDP Eşbaşkanı Demirtaş'ı da harekete geçirdi. Demirtaş, yönetime ''Dışarıya parti içinde çatlak oluştu izlenimi vermeyelim. Leyla Abla'yı yeniden yemin etmesi konusunda mutlaka ikna edin'' dedi. 

YORUMLAR 4
  • muhammed 8 yıl önce Şikayet Et
    benim anlamadığım yemin etmeyen bir milletvekili , resmi milletvekili sayılamıyor öyle değil mi ? madem öyle bu zana nın milletvekili maaşı neden ödeniyor ?
    Cevapla
  • Abdurrahman Kaba 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu da birilerinin Kuklası, Konuş diyorlar Konuşuyor. Sus diyorlar susuyor. Seçimde Miting Yapma dediler AKP'nin Oyları Düşmüştü Çünkü, O da Yapmadı...
    Cevapla
  • ytru 8 yıl önce Şikayet Et
    Hakiki ülkücü milletine sahip çıkandır.Elinitaşîn altîna koyandır.Tuğrul türkeş gibi...
    Cevapla
  • Güngör 8 yıl önce Şikayet Et
    Leyla zana sakin yemin etme. parti ikiye bölünsün. Sen bölünen partinin basina gec.Sonra seninle beraber tüm partilileri Aclik Grevine cagir.Bu sayede topunuz tahtali köyü boylayıp böylece bizde rahat bir nefes alalim inşallah.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!