Kılıçdaroğlu, Dündar ve Gül'ü ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tutuklu bulunan Can Dündar ve Erdem Gül’ü ziyaret etti

Kılıçdaroğlu, Dündar ve Gül'ü ziyaret etti
Kılıçdaroğlu, Dündar ve Gül'ü ziyaret etti
GİRİŞ 13.12.2015 14:38 GÜNCELLEME 13.12.2015 14:38
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tutuklu gazeteciler Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve gazetenin Ankara Temsilcisi Erdem Gül’ü ziyaret için Silivri Ceza İnfaz Kurumu’na geldi. Kılıçdaroğlu’na ziyaretinde CHP Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın eşlik etti. Kılıçdaroğlu’nu girişte CHP eski milletvekili Güldal Mumcu ve Basın Konseyi Yüksek Onur Kurulu Üyesi Baki Özilhan karşıladı.

Kılıçdaroğlu, cezaevi kapısında kendisini karşılayan CHP Ergene Gençlik Örgütü temsilcileri ile fotoğraf çektirdi. Heyet, saat 13.10’da içeriye alındı.

YORUMLAR 12
  • 06ÇUBUK ASİLBEY 8 yıl önce Şikayet Et
    Nerede AKP ve Erdoğan karşıtı kişi ve kurum varsa CHP nin dostudur.Cezaevinde AKP ve Erdoğan karşıtı Dündar Ve GÜL ü ziyaret etme sebebide budur.Dündar ve GÜL ü basın mensubu olduğu için ziyaret ettiğini sanmayın.
    Cevapla
  • selami 8 yıl önce Şikayet Et
    chp bu yüzden iktidar yüzü göremez herzaman halkına ters devletine ihanetçilerle yanyana
    Cevapla
  • İnsan 8 yıl önce Şikayet Et
    Bugün tüm gazetecilerin bu davaya destek olmaları lazım! Çünkü yarın sıra kendilerine de gelebilir? Lütfen gazetecileri içeri atmayın!
    Cevapla
  • vedat 8 yıl önce Şikayet Et
    kılıcdaroglu baska kimi ziyaret edecektiki? Menzilde,Konyada,Diyarbakırda,İstanbulda,Bursada ve bir cok yerde daha Allah dostları var onlarımı zıyaret edecekti bu vatan hainleri var iken? CHP zihniyeti belli kim bu ülkeye düsman ise onlar ziyaret edilir. ne oldugu belli degilki diyen cok var oysa ne oldugu gayet net ortada.
    Cevapla
  • tuncer 8 yıl önce Şikayet Et
    şıracının şahidi bozacı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tekirdağ'da skandal görüntü! Belediye aracıyla dereye atık
Anayasa Hukukçusu uyardı! Bu hata tekrar yapılmamalı