Bahçeli direnirse MHP'ye kayyum atanacak

Tüzük değişikliği isteyen muhalifler, delege imzalarını birleştirip genel merkeze sunmayı planlıyor.

Bahçeli direnirse MHP'ye kayyum atanacak
Bahçeli direnirse MHP'ye kayyum atanacak
GİRİŞ 04.01.2016 08:33 GÜNCELLEME 04.01.2016 08:33
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

MHP'de tüzük değişikliği isteyen muhalifler, ayrı ayrı toplanan delege imzalarını tek klasörde birleştirip parti genel merkezine sunmaya hazırlanıyor. MHP'de tüzük kurultayının toplanmasını isteyen “muhalifler” çalışmalarını sürdürüyor.

BAŞVURACAK

Olağanüstü kurultaylarda genel başkanlık seçilmesine izin vermeyen MHP tüzüğünü değiştirilmesi için de olağanüstü kurultay toplanması gerekiyor. 1 Kasım seçiminin ardından parti yönetiminin değişmesini isteyen ve tüzük kurultayı için ortak bir metinle delegeden imza toplayan MHP'li muhalifler, istediklerini elde etti.

ADAYLAR BAŞVURACAK

Muhalifler, hedefledikleri 700 imzaya ulaşamasa da 400'ü aşkın delege, “tüzük değişsin” talebini genel merkeze sunmayı planlıyor. Genel başkanlık için adı geçen Koray Aydın, Sinan Oğan ve Meral Akşener, delegenin ortak metinle topladıkları imzaları bu hafta içerisinde birleştirip genel merkeze sunulması planlanıyor.

OLAĞANÜSTÜ KONGRE

Genel merkezin bir ayda talebe cevap vermesi gerekiyor. Genel Merkezin olumsuz yanıt vermesi halinde muhaliflerin partiyi olağanüstü kongreye götürmek üzere kayyum atanması talebiyle yargıya gitme seçeneği de bulunuyor.

YORUMLAR 5
  • Bir Yorum 8 yıl önce Şikayet Et
    Bahçelinin Koltuğu sağlam Muhalefet Havanda su dövüyor Acizliklerini oynuyorlar. Muhalefet Paralelin İpiyle Oynuyorlar.Fakat bunu Bahçeli de Ekibi de çok iyi biliyor onun için Muhalefet kendi kalesinde boşa top çeviriyorlar çaresizliklerini sergiliyorlar.
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    meral abla milyonlar seni bekliyor nene hatun çıg gibi geliyor meral abla
    Cevapla
  • YORUMCU 8 yıl önce Şikayet Et
    Bahçeli eğer kayyum ile giderse çok acı olur.Yeter artık Devlet baba, git! Yoksa baraj altı kalacaksın.Buna inanmayan çok az kişi kaldınız.Mhp adeta eriyor.
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    bahçeli olmasa akp ve pkk çoktan devletin yapısını değiştirmişti.olayın özü bu.
    Cevapla
  • şems ve kamer 8 yıl önce Şikayet Et
    mhp gelecete baraj altı kalır...yüzde 50 vekil kaybedip hala direnmek,kendi memleketinde bile ikinci olmak ne kadar üzücüdür anlayana....derhal bırakmalı başkanlığı da ...vekilliği de..hasanbeyli ye git kafanı dinle biraz... ya da türki cumhuriyetlere geziye çık...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Husilerden tüm dünyaya Gazze duyurusu! 'Yeni bir adım' deyip resmen ilan ettiler
Kadınların futbol maçında kavga çıktı! 7 kişi yaralandı...