Bahçeli ameliyat oldu MHP iptal etti

MHP'nin Kayseri'deki Bahçeli'nin de katılacağı İl Divan Toplantısı iptal edildi.

Bahçeli ameliyat oldu MHP iptal etti
Bahçeli ameliyat oldu MHP iptal etti
GİRİŞ 16.01.2016 09:26 GÜNCELLEME 16.01.2016 12:59
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

MHP Genel Merkezi'nden yöneticilerin de katılması planlanan Kayseri Genişletilmiş İl Divan Toplantısı, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin dün anjiyo olması üzerine ertelendi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ile Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu’nun da katılımıyla yapılacak il, ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve genel merkez delegelerinin de katılacağı Genişletilmiş İl Divan toplantısı, genel başkan Devlet Bahçeli’nin anjyo olması üzerine ertelendi.

Ertelemeye gerekçe olarak, konuşmacıların MHP lideri Bahçeli'nin sağlık durumu ve geçmiş olsun dileklerini iletmek üzere, il dışında olmaları gösterildi.

BAHÇELİ BUGÜN DE HASTANEDE KALACAK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde Kocaeli'nde özel bir hastanede kalp ameliyatı geçirdi. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Bahçeli'nin bugün de hastanede istirahat edeceği açıklandı.  

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kocaeli’nin Gebze ilçesinde kaldırıldığı özel bir hastanede dün akşam saatlerinde anjiyo oldu. Yapılan anjio sonrasında hastane Bahçeli için yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, “Sayın Devlet Bahçeli için MHP Basın bürosu tarafından yapılmış olup bu açıklamada belirtildiği üzere kendisi daha önce planlanmış bir sağlık kontrolü çerçevesinde hastanemize yatırılmıştır. Kontroller dahilinde koroner anjiyografi yapılmıştır. Sağlık durumu son derece iyi olup kendisi bugün de (16 Ocak 2016) hastanemizde istirahat etmektedir” denildi.

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın da aralarında bulunduğu MHP'li heyet hastanede bekleyişini sürdürüyor. Genel Başkanlarının başarılı bir ameliyat geçirdiğini ifade eden Milletvekili Sancaklı, "Sayın Genel Başkanımız kontrollü bir anjiodan geçti ve sağlık durumu gayet iyi. Bugün daha hastanede istirahatine devam edecek. Herkese çok selamları var. Yarın doktorlar yeniden bakacaklar, bu durumda en önemli şey doktorların ne söyleyeceği. Genel başkanımız şuan istirahat ediyor" dedi.

KAYNAK: İHA, DHA
YORUMLAR 6
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    allah sağlık ve uzun ömür versin.
    Cevapla
  • suphi 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifa versin kabul etmeliyiz ki diğer adaylardan çok daha iyi biri bahçeli proje değil
    Cevapla
  • TC vatandaşı 8 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun Türkmen beyi mevlam acil şifalar versin.
    Cevapla
  • Hilal 8 yıl önce Şikayet Et
    Şu bahceli ölsede kurtulsam.
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    pkk lısın herhalde...mhp de milyonlarca türkeş,milyonlarca bahçeli var.kurtulamayacaksın yani.
    Cevapla
  • hursit dilaver 8 yıl önce Şikayet Et
    böyle dingilce yorum olmaz.ayıptır. kurban ol bahçeliye..ki ben gençliği MHP sempatizanı ama şimdi müzmin AKPli ve tayyip bey hayranıyım.ondan çekinen ne kadar vatan haini var bilsen.ülke hala sakin ise, bu hainlerin MHP ve bahçeli korkusundan.yoksa bizim AKPnin sıkıştı mı hukuk hukuk,barış,özgürlük,ayıplama kınama demesiyle ciddiye bile almayıp şımaranlar çoktan AKPyi alt ederdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı