Bakanlar Mardin’e gelmeye başladı

Başbakan'ın Mardin'e gelişi öncesinde kabinedeki bakanlar da bir bir gelmeye başladı.

Bakanlar Mardin’e gelmeye başladı
Bakanlar Mardin’e gelmeye başladı
GİRİŞ 05.02.2016 07:23 GÜNCELLEME 05.02.2016 11:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Mardin ziyareti öncesi kabinedeki bakanlar da bir bir gelmeye başladı. Mardin Hava Alanı'nda Vali Ömer Faruk Koçak ve İl Başkanı Mehmet Ali Dündar tarafından karşılanan Mili Eğitim Bakanı Nabi Avcı, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcılarından Beşir Atalay ve üst düzey bürokratlar konaklayacakları otellere geçtiler.

Havaalanı'nda Vali Koçak ile bir süre sohbet eden bakanlardan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, sokağa çıkma yasağının uygulandığı ilçelerden gelen öğrencilerin kaldığı okulları ziyaret etti. Burada öğrencilerle bir süre sohbet ederek sorunlarını dinleyen Bakan Avcı, daha sonra ilçe milli eğitim müdürleri ile özel bir otelde toplantı düzenlediği öğrenildi.

YORUMLAR 2
  • 007 8 yıl önce Şikayet Et
    demirtas nediyordu? erkeksen gel doguya. eeee neoldu geldi sayın BB. demirtas sana sesleniyorum bizler degil sizden dünyadan korkumuz yok ama sen erkeksenbir samsuna gel bakalım. Ahmet türk gibi agzını burnunu kırlaımda gör dünyanın kac bucak oldugunu. lakin ahmet türk gibi kurtaramasın bastan söylim.
    Cevapla
  • Cebel 8 yıl önce Şikayet Et
    Samsuna Helal Olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu