Topçu'dan yerli ve milli Anayasa için çağrı

Yerli ve milli bir anayasaya ihtiyaç olduğuna vurgu yapan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, sivil toplum kuruluşlarına da çağrı yaptı

Topçu'dan yerli ve milli Anayasa için çağrı
Topçu'dan yerli ve milli Anayasa için çağrı
GİRİŞ 12.02.2016 16:48 GÜNCELLEME 12.02.2016 16:48
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kocaeli Ardahanlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Seyfidar Çoban ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu’ya bir ziyarette bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen ziyarette Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu, sivil toplum kuruluşlarının önemi ve son zamanlarda gündemde yer bulan ‘Başkanlık Sistemi’yle anayasa konularında önemli açıklamalarda bulundu. 

Yerli ve milli bir anayasaya ihtiyaç olduğuna vurgu yapan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, sivil toplum kuruluşlarının birlik ve beraberliğimizde önem arz ettiğini vurgulayarak; “STK’larımız; birliğimizin tesisinde,  yardımlaşmanın yaygınlaşmasında, ülkemizin problemlerinin çözümünde çok önemli görevler ifa etmektedirler.” dedi.

“Yerli ve Milli Bir Anayasaya İhtiyaç Var”

Son zamanlarda gündemde yer bulan Başkanlık Sistemi ve anayasa çalışmaları üzerine  görüşlerini de belirten Topçu, “Kocaeli Ardahanlılar Derneği, bölücü terör örgütü ile mücadelede, yerli ve milli bir anayasaya şiddetle ihtiyacımız olduğu hususunda, üniter yapımızı koruyarak; yasama, yürütme, yargı erklerinin güçlenmesini sağlayacak Başkanlık Sistemi’ne geçme gerekliliğinde üzerlerine düşen çalışmayı yapıyorlar. Bunun içinde ayrıca milletim adına teşekkür ediyorum.” dedi 

YORUMLAR 7
  • Hamza Söyler 8 yıl önce Şikayet Et
    Gündemde çok önemli konular var. Yerli ve Milli Anayasa çalışmaları da ilgili birimler tarafından devam edilmelidir. Tabi bu yaşanan olayları, yapacağımız yeni anayasa ile bağlantılı olarak çıkarıyor olabilirler! İlerleme ve Kalkınma hızlanacak ve ülkeye bir ferahlık gelecek. Oyunu Türk-Kürt-Çerkez-Laz,Arap,Zaza vb. ülkesini seven herkesin sağduyusu, insanlığı ve inancı ile bozacağız inşallah. Bir olalım, iri olalım, diri olalım. Türkiye insanlığın iftihar ettiği bir ülkedir. Allah ülkemizin güç ve imkanlarını artırsın ve kardeşlik duygularımızı perçinlesin inşallah.
    Cevapla
  • arif gören 8 yıl önce Şikayet Et
    Siyaset dünyamızdaki az sayıda "adam gibi adam"lardan biri Sayın Topçu'dur. Kendisine ülke idaresinde çok daha önemli görevler verilmelidir.
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Yalçın Topçu daha kritik görevlerde rol almalıdır.
    Cevapla
  • Harun 8 yıl önce Şikayet Et
    Ey topçu ey Türkeş sizin dava anlayışınızı çözemedim rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu ne diyordu ölmeden sadece ucgun önce ucgunluk dünya için firildak olmayacaz düz olacaz düzgün yasayacaz dupduzgun olacaz demişti allah rahmet etsin dürüst ve erdemli insandı
    Cevapla
  • ANKARA 8 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetli Muhsin başkan, iyiki bu günleri görmedi...
    Cevapla
  • arif gören 8 yıl önce Şikayet Et
    Haşhaşi, buraya da mı sızdın?
    Cevapla
  • Sivas 8 yıl önce Şikayet Et
    Yalçın Başkan'ın üstünden fitne yapmaya çalıştığın rahmetliyle yaşın kadar birlikteliği vardır.maskeli PDY
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas ve İsrail arasındaki ateşkes görüşmelerinin detayları ortaya çıktı
İsrailli şebekeyi Adana polisi çökertti