Halaçoğlu: Herkesin tek yürek olması lazım

MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, "Herkesin tek yürek, bu terör hareketlerine karşı durması gerekiyor" dedi.

Halaçoğlu: Herkesin tek yürek olması lazım
Halaçoğlu: Herkesin tek yürek olması lazım
GİRİŞ 21.02.2016 15:43 GÜNCELLEME 21.02.2016 15:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, "Ankara'da patlayan bomba aslında Türkiye'nin kalbinde patladı. Herkesin tek yürek, bu terör hareketlerine karşı durması gerekiyor" dedi. Halaçoğlu, her olayın ardından muhalefeti eleştirenlere de tepki göstererek, "Allah bu kişilere aklını kullanmayı nasip etsin. İktidar olanı değil, olmayanı suçlayan zavallılar" ifadelerini kullandı.

Son dönemde Ankara ve Diyarbakır'da meydana gelen terör saldırılarına sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösteren MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, "Ankara'da patlayan bomba, aslında Türkiye'nin kalbinde patladı. Herkesin tek yürek, bu terör hareketlerine karşı durması gerekiyor. Allah hayatını kaybedenlere rahmet eylesin, ailelerinin başı sağ olsun. Müsebbiplerine lanet olsun. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum ve bir daha böyle acılar yaşanmamasını Allah’tan diliyorum. Tüm milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Sosyal paylaşım sitesi hesabından gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Halaçoğlu, her yaşanan olayın ardından muhalefeti eleştiren bazı çevrelere de tepki gösterdi. Halaçoğlu, şunları yazdı:

"Ülkenin başına gelenleri görmeyip bizi suçlayan bazı ileri zekâlılar, biraz olayları takip edip akıllarını devreye soksunlar. 14 yıldır ülkeyi kim yönetiyor? Bu hale gelmesinde onların vebali nedir? Muhalefet iktidarın sahip olduğu milletvekili sayısına karşı ne yapabilir? Hepsi toplansa sayıları karar değiştirmeye yetiyor mu? Bugün iktidarın yanlışlarını muhalefet dile getirip hükümeti uyardı mı? Aslında bunları neden yazıyorum ki. Nasılsa belli zevat yine bizi suçlayacak. İktidar kendi ağzından yaptıkları hataları açıkladı. Bunları TV'ler halka duyurdu. Ama nafile. Her halükarda toplumlar layık oldukları şekilde yönetilir vesselâm. 14 yıldır ülkeyi yöneten biziz değil mi? Allah bu kişilere aklını kullanmayı nasip etsin. İktidar olanı değil, olmayanı suçlayan zavallılar. '14 yıldır iktidar ne yaptı?' demiyorsunuz, yöneten yerine, kolayını seçip, muhalefeti suçluyorsunuz. Dönen dolapları bilmiyorsunuz, yorum yapıyorsunuz."

YORUMLAR 1
  • osmanlı torunu 8 yıl önce Şikayet Et
    işte mhp nin lideri olacak kişi.mhp titre ve kendine gel.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması
36 bin sağlık personeli alınacak!