'Dört bir yanımız hainler tarafından sarılmış'

AK Parti Ordu Milletvekili ve Yerli Düşünce Derneği Genel Başkanı Metin Gündoğdu, 60 STK’nın katıldığı istişare toplantısında konuştu.

'Dört bir yanımız hainler tarafından sarılmış'
'Dört bir yanımız hainler tarafından sarılmış'
GİRİŞ 01.04.2016 23:57 GÜNCELLEME 01.04.2016 23:57
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Gündoğdu ''Milletimizin birliği ve devletimizin huzuru için biz sivil toplum kuruluşlarına büyük iş düşüyor'' dedi.

Ankara’da yapılan toplantıya toplumun kahir ekseriyetini temsil eden 60 sivil toplum kuruluşu katıldı. STK başkanlarına hitaben konuşan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, sivil toplum kuruluşlarının toplumsal ve siyasi hayata etki ettiğini, bu sebeple büyük önem arz ettiğini belirtti. 

Metin Gündoğdu ''Bugün dört bir yanımız hainler tarafından sarılmış. Devletimizin ve milletimizin huzurunu kaçırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Yurt dışındaki karanlık odakların içerideki gönüllü maşaları hainlikte sınır tanımıyorlar. Dışarıdaki düşmana karşı her türlü mücadeleyi veriyoruz, ancak “hırsız” içeride olunca kapı kilit tutmuyor. Ama evelallah, milletimiz bunun da üstesinden gelmeyi bilecektir. Bugün farklı kimlikler altına saklanmış, sosyal hayat içinde kamufle olmuş hainler, fırsatını bulduğunda o çirkin yüzlerini ortaya çıkartıyorlar. Bu noktada biz STK’lara düşen görev bu kamufle olmuş hainleri deşifre etmek ve inlerine girmek. Toplumsal desteği olmayan hiçbir hareket başarıya ulaşamaz. Bizler de her türlü saldırıya karşı devletimizin ve milletimizin yanında olacağız. Milli iradeden yana olacağız. Bu ülkede herkes birinci sınıf vatandaştır. Kimse bir diğerinden üstün değildir. Toplumun bir kısmını belirli sebeplerle başkalaştırarak bundan nemalanmaya çalışan çevrelere karşı mücadelemiz devam edecek'' dedi.

YORUMLAR 2
  • yalancı pehlivan 8 yıl önce Şikayet Et
    'Dört bir yanımız hainler tarafından sarılmış'...eee daha ne durduruyorSunuz,LAR KİM engelliyor .
    Cevapla
  • ibrahim ordulu 8 yıl önce Şikayet Et
    Diyene bak koltuk için davasını satana nedenir metin gündoğdu bilirmisin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sahil Güvenlik ekiplerinin teleferikte mahsur kalanları kurtarma görüntülerine ulaşıldı
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!