Akdoğan: Ne AK Parti, ne Türkiye sıkıntı yaşar
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, AK Parti'de olağanüstü kongre kararı için Twitter'dan karşılık verdi.
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, AK Parti'de olağanüstü kongre kararı alınmasına ilişkin, "Halkımız müsterih olsun ne AK Parti içinde bir sıkıntı yaşanır ne de Türkiye'nin bir sıkıntı yaşamasına izin veririz." ifadelerini kullandı.
Akdoğan, Twitter hesabından, AK Parti'nin olağanüstü kongre kararı almasına ilişkin paylaşımda bulundu.
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'na hayırlı hizmetleri ve birlik beraberliği öne çıkaran konuşması sebebiyle teşekkür eden Akdoğan'ın değerlendirmeleri şöyle:
"Birlik ve kardeşlik içinde yapılacak olan AK Parti Olağanüstü Kongresi'nin partimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Halkımız müsterih olsun ne AK Parti içinde bir sıkıntı yaşanır ne de Türkiye'nin bir sıkıntı yaşamasına izin veririz. Cumhurbaşkanı'mız, Başbakan'ımız, Hükümetimiz, tüm kurumlarımız ülkemizin esenliği için çalışmaktadır. Güven-istikrar en kıymetli hazinemizdir."
-
analiz 10 yıl önce Şikayet Etbu gidiş bu anlayış doğru değilBeğen Toplam 1 beğeni
-
Gökhan 10 yıl önce Şikayet EtTürkiye'deki politik zemin Davutoğlu'nu hak etmiyor.Beğen Toplam 2 beğeni
-
Hasan 10 yıl önce Şikayet EtPELİKAN DOSYASI nı okumadan yorum yapmayın lütfen.DİRİLİŞ DAVASINA zarar vermeyelim.Beğen Toplam 2 beğeni
-
erol/antalya 10 yıl önce Şikayet Etsayın bakan siz sıkıntı çekmiyorsunuz doğrudur. sıkıntıyı biz halk çekiyoruz. size oy veren bizler çekiyoruz. bir de bunun farkına varabilseniz.Beğen Toplam 5 beğeni
-
konyalı 10 yıl önce Şikayet Etdürüst adamın siyasette yeri yok gene anlamıs olduk yazık kı ne yazık demekkı sadece fırıldaklar varolabılıyor Asıl REİS sensin bilge adam sen yoksan bizde yokuz...Beğen Toplam 7 beğeni