CHP’ye taş atan işçiye 8 yıl hapis istendi

CHP Zonguldak İl Başkanlığı’na taş atarak camları kıran Muhammet Y.’nin (36), ’mala zarar verme’ ve ’hakaret’ suçlarından 8 yıl hapis cezası istendi.

CHP’ye taş atan işçiye 8 yıl hapis istendi
CHP’ye taş atan işçiye 8 yıl hapis istendi
GİRİŞ 21.06.2016 18:02 GÜNCELLEME 21.06.2016 18:18
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

CHP Zonguldak İl Başkanlığı’na taş atarak camları kırdığı ve küfür ettiği iddiasıyla inşaat işçisi Muhammet Y.’nin (36), ’mala zarar verme’ ve ’hakaret’ suçlarından 8 yıl hapis cezası istemiyle tutuksuz yargılanmasına başlandı.

Zonguldak 5’inci Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılanan sanık, kimsenin yüzüne küfür etmediğini ancak taş atarken küfür ettiğini kabul ederek, “Onların deyimiyle ben düşünce özgürlüğümü yerine getirdim. Taş atmanın, eylem yapmanın düşünce özgürlüğü olduğuna inanıyorum” dedi. Mahkeme heyeti, olayla ilgili inceleme yapılması için bilirkişi ile birlikte keşif yapılmasına karar vererek duruşmayı erteledi. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 10
  • nevşehirli 7 yıl önce Şikayet Et
    trafikte adam öldür 3 yıl cam kır 8 yıl nasıl bi adalet sistemi
    Cevapla
  • The İmam 7 yıl önce Şikayet Et
    ulan nasıl bi adaletimiz var millet molotofla devletin otobülerini yakar ödül verirler
    Cevapla
  • Kurt 7 yıl önce Şikayet Et
    O zaman pkkhdpchp li milletvekillerinin ve sempatizanlarının cezası 5000 yıl falan olması lazım heralde. Karşılaştırma yapınca az oldu değilmi?
    Cevapla
  • İzmirli 7 yıl önce Şikayet Et
    Gezideki chp liler ülkeye trilyonlarca zarar verdiler hepsi beraat etti, ama vatandaş chp ye taş atınca sekiz yıl öyle mi? vay be! ne adalet ama....
    Cevapla
  • yolcu 7 yıl önce Şikayet Et
    trilyonlarca zarar veren insan arıyorsan cengiz holdingin silinen borçları arsa fiyatına özelleştirilen telekom tekel. daha sayayımmı?
    Cevapla
  • adalet.. 7 yıl önce Şikayet Et
    haksız bir ceza chp nin başta gezi olmak üzere bu devlete ve millete verdiği zarar kat trilyonlarcadır bu kişiye sadece belli bir para cezası verilmelidir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan 30 Mart'ta açıklayacaktı: Anlaşma son anda iptal edilmiş
Selçuk Bayraktar'dan PKK destekçisi Geerdink'e iki dilde yanıt