HDP'li Pervin Buldan trafik kazası geçirdi!

HDP Iğdır Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Pervin Buldan, Ankara'da trafik kazası geçirdi.

GİRİŞ 09.07.2017 20:04 GÜNCELLEME 10.07.2017 07:19
Bu Habere 93 Yorum Yapılmış

Ankara Esat'ta şoförünün kullandığı aracın ticari taksi ile çarpışması sonucu kolu kırılarak Özel Güven Hastanesi'ne kaldırılan HDP Iğdır Milletvekili TBMM Başkanvekili Pervin Buldan'ın kolunun kırıldığı, ameliyata alınacağı öğrenildi.

Haberi alan HDP Milletvekili TBMM İdare Amiri Sırrı Süreyya Önder ile eski milletvekilleri Ahmet Türk ve Sırrı Sakık hastaneye geldi.

TBMM İdare Amiri HDP'li Sırrı Süreyya Önder "Sayın Meclis Başkanvekilimiz Pervin Buldan'ın Esat civarında makam aracıyla giderken arkadan bir aracın çarpması sonucu bir yaralanma yaşadı. Sağ kolunda bir kırık var. Baş ve boyun tetkikleri devam ediyor. Hayati tehlikesinin olmadığı söylendi. Doktorlar yarın ameliyat için bir gün bekleme ihtiyacı gördüler. Yarın büyük bir ihtimalle operasyon geçirecek. Genel durumu iyi. Herkese selamı var" dedi.

YORUMLAR 93
  • Vatandas 6 yıl önce Şikayet Et
    adamların her tarafı zarar!!!
    Cevapla
  • Kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    Siz insanlar ne zaman tüm her şeyi bir tarafa bırakıp ayrımcılık olmak sızım müslüman olduğunuzu unutmayıp nalet yerine dilinizden rahmet sözleri dökülecek çok merak ediyorum siz insanlar Hz Muhammed s.a.v kavminden oldugunza göre o yüce peygamber hiç kimseyle alay etmeyip kimseye bu kadar nefret duymamıştır şunu da belirtmek isterim ki bir insan müslüman olduğunu ifade ederse din kardeşine hakaret etmen ne dinen nede hiç bir yerde cahiz olmayan kelimeler kullanmak senin doğruluğa
    Cevapla
  • garib 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne idik ne olduk!!!Allahım biz müminlere hidayet lütfet. Mekkeden zorla çıkarılan, daha sonraki yıllarda mekkedeki kuraklık nedeniyle yiyecek yardımında bulunan Resulüyün ahlakı ile ahlaklandır bizleri. amin
    Cevapla
  • Kasım 6 yıl önce Şikayet Et
    O güzelim araba mahvolmuş, Devletin arabasına büyük geçmiş olsun Allah başka kaza bela vermesin.
    Cevapla
  • zbrt 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah beterinden korusun.Araba porche veya bentley olsaydı ne olacaktı.Yinede arabaya çok üzüldüm.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj
'Benim bebeğim terörist' diyen anne sosyal medyada viral oldu