Turan'dan CHP'ye Türk bayrağı tepkisi

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde düzenlenen partisinin İl Danışma Kurulu toplantısına katıldı.

Turan'dan CHP'ye Türk bayrağı tepkisi
Turan'dan CHP'ye Türk bayrağı tepkisi
GİRİŞ 15.09.2017 15:14 GÜNCELLEME 16.09.2017 12:10
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Ey CHP; birinci vazifen, milli bir muhalefet olmaktır. Birinci vazifen, Mustafa Kemal Atatürk'ün ayarlarına geri dönmelisin. Birinci vazifen, terör örgütlerinin yanında değil karşısında olmaktır." dedi.

Turan, "Ey CHP; birinci vazifen, milli bir muhalefet olmaktır. Birinci vazifen, Mustafa Kemal Atatürk'ün ayarlarına geri dönmelisin. Birinci vazifen, terör örgütlerinin yanında değil karşısında olmaktır. CHP'nin milli bir duruşa ihtiyacı vardır." dedi.

Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde düzenlenen partisinin İl Danışma Kurulu toplantısına katılan Turan, CHP'nin kuruluş yıl dönümünde Çanakkale İl Başkanlığınca düzenlenen törende, Türk bayrağının unutulduğunu söyledi.

Turan, CHP'nin Çanakkale merkezde kuruluş yıl dönümü için tören düzenlediğini anımsatarak, şöyle konuştu:

"Her resmi törende olduğu gibi belli hazırlıklar yapılmış, konuşma metinleri hazırlanmış. Lakin Türk bayrağı takacaklar Türk bayrağı yok, çelenk koyacaklar çelenk yok. Bir toplantıda Türk bayrağı unutulur mu? Hele ki kuruluş yıl dönümünde. Mesele şu ey Çanakkaleliler; O törende bayrağı unutan CHP değil de AK Parti olsaydı ne olurdu? Hiç düşündünüz mü? Dünyayı başımıza yıkarlardı. Çanakkale meydanda AK Parti toplantı yapacak, bayrak olmayacak, yıkarlardı ortalığı." 

CHP'nin milli bir duruşa ihtiyacı olduğunu belirten Turan, "Ey CHP; birinci vazifen, milli bir muhalefet olmaktır. Birinci vazifen, Mustafa Kemal Atatürk'ün ayarlarına geri dönmelisin. Birinci vazifen, terör örgütlerinin yanında değil karşısında olmaktır. CHP'nin milli bir duruşa ihtiyacı vardır." değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR 5
  • Halil 6 yıl önce Şikayet Et
    Chp liler ne demeli..Ataturk sizi Canakkalede denize dokerdi..bu ne densizlik..Turk Bayragi unutulur mu..Secmen uyuma..
    Cevapla
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlı sancagindaki ay yıldızı türk bayrağı diye tutturan zihniyet Türk bayragindan rahatsız olmaları gayet normal Ermeni bayrağı Amerikan bayrağı olsa Can Dündar gibi sarılıp uyurlar hatta
    Cevapla
  • Dadaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Biz chp yi bilirizde.oy verenler hala neyi bekliyor.niye tepki göstermiyor.bu tuhaf birşey....
    Cevapla
  • Ramo 6 yıl önce Şikayet Et
    Çünkü mevcut chp yönetiminin Türk bayrağına alejisi vardır. Bu ilk de değildir. Hakkari mitinginde tek bir Türk bayrağı yoktu. Unutmadık , unutmayacağız, unutturmayacağız.
    Cevapla
  • gurbetçi 6 yıl önce Şikayet Et
    yerine göre işte çanakkalede türk bayrağı izmirde atatürk bayrağı istanbulda gezi çarşı bayrağı güneydoğuda pkk apo bayrağı bazı illerdede ermenici olmuşlardı bunlarda her türlü yüz tip kıyafet bayrak var halkın çarkçı partisi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Apple yeni cihazlarını tanıttı! Sürpriz indirim kararı: Giriş seviyesi 15 bin 999'a düştü
İsrail Savunma Bakanı Gallant'tan Refah hakkında skandal açıklama