İhraç edilen MHP'liler istifa etti

Denizli MHP Çivril İlçe Başkanlığı'nda 41 üye partilerinden istifa etti.

İhraç edilen MHP'liler istifa etti
İhraç edilen MHP'liler istifa etti
GİRİŞ 30.09.2017 19:40 GÜNCELLEME 30.09.2017 19:42

Çivril'de MHP üyesi 41 kişi İlçe Seçim Kurulu'na teslim ettiklerini dilekçelerle partilerinden toplu olarak istifa etti. Aralarında Kıralan eski Belediye Başkanı ve MHP Çivril eski İlçe Başkanı Bayram Gümüş'ün de bulunduğu 41 kişinin, Meral Akşener tarafından kurulacak yeni partiye katılmak için istifa ettikleri belirtildi. Öte yandan, 70 üyenin daha istifa dilekçelerini verdiği, ancak evrak eksikliği nedeniyle dilekçelerinin işleme alınmadığı iddia edildi. 

İSTİFA EDENLERİN ÇOĞU İHRAÇ EDİLENLER

MHP Çivril İlçe Başkanı Ergün Çiftçi ise istifa sayısının abartıldığını, istifa edenlerin sayısının 30-35 arasında olduğunu belirterek, bu kişilerden çoğunun da görevden alınan ilçe yönetim kurulu üyeleri olduğunu söyledi. 

YORUMLAR 4
  • Vatandaş 9 yıl önce Şikayet Et
    Temizlik imandandır.
    Cevapla
  • Bilal 9 yıl önce Şikayet Et
    Meral Akşener ı takip ediyorum hep Chp nin aldığı evrimleştiği yerler bu taraflar Denizli Muğla Aydın Balıkesir Çanakkale Tekirdağ Edirne gibi nerede eski Mhp liyim deyip Chp ye oy atmış insanlar varsa Akşenere geliyor aslında Ak Parti ye bölmeye çalışıyorken Chp ye böldürüyor hatırlarsanız 2011 ve 2007 seçimlerde Mhp tiplemesi içinde ama Chp ye yarayan seçmen kitlesi birbirlerine yardım ettiler bu seçimde hatta Mhp le bile dalga geçtiler biz olmasaydık 2011 seçimlerde Mhp baraj altı kalacağından dolayı veriyoruz derlerdi.O dönemde suçlar tabiki Ak Partiye atılıyordu.Şimdi Chp kimden bilecek oy kayıplarına Erdoğan kumaşa getirdi deyip saldırı şeklidir 2019 seçim sonrası .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Siyonist komedyen Maxim Galkin'in İstanbul gösterisi iptal edildi
AKSUNGUR'dan aselBUOY 100P ile denizde veri taraması!