'Kayısıyı tanıtmak için aday oldum'

AK Parti Malatya milletvekili aday adayı Aydın Elmas, kayısıyı tanıtmak amacıyla milletvekili adayı olduğunu açıkladı.

'Kayısıyı tanıtmak için aday oldum'
'Kayısıyı tanıtmak için aday oldum'
GİRİŞ 07.04.2011 15:05 GÜNCELLEME 07.04.2011 15:05
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

AK Parti önünde basın mensuplarına açıklamada bulunan Elmas, “Burada kendimi değil kayısıyı tanıtıyorum. Bulunduğum vilayette tanınan birisiyim.” dedi.

Milletvekili aday adayı Aydın Elmas, kayısının bir meyve değil, sağlık ürünü olduğunu ifade etti. Elmas, kendisinin buraya parti yöneticilerine kayısıyı tanıtma amaçlı geldiğini söyledi. Elmas, milletvekili aday belirleme komisyonu üyelerine kayısı hediye edemediğini belirterek, “Onlar kapalı devreye geçtiler.” diye konuştu.

Elmas, mülakata da kayısı getirdiğini belirterek, “Temayül yoklamasında da getirdim. Gayem kayısı, amacım kayısı. Kayısıyı tanıtmak için her şeyi yapıyorum.” diye konuştu. Aydın Elmas, soy ismiyle aynı markalı ürünleri ise basın mensuplarına ve parti önünde bekleyen vatandaşlara dağıttı.

CİHAN

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 6
  • satılmış karataş 13 yıl önce Şikayet Et
    AYDIN ELMAS ZATEN TANINMIŞ. yorum yazan arkadaşlar anladığım kadarıyla sizler kaysı ureticisi deyilsiniz her kayısı ureticisi ve her malatyalı bilirki sayın elmasın kaysı sektörundeki katkısını kayısıyı hiç tanımıyan memleketlere kayısı adydın elmasın tanıtığını bilmiyenmi var bence siz siyasi yorum yapıyorsunuz aydın elmasın milletvekiliğine ihtiyacımı var
    Cevapla
  • mevhibe inal 13 yıl önce Şikayet Et
    Tanıtım!. Zaten kayısımızı bilmeyen yok. Bütün dünyada, doğal ürün diye satılıyor. İlaveten üzüm, fındık, Ankara tavşanı Angora, Ankara keçisi Mohair var.
    Cevapla
  • yavuz özen 13 yıl önce Şikayet Et
    böylelerine pirim verilmemeli. akpartide böylelerinin bence işi yok. kayısıyı tanıtmak istiyorsa gitsin ugandaya. böyle takıntılı tiplerden akpartiye hayır gelmez. işin ciddiyetini bozuyorlar.
    Cevapla
  • ERAY 13 yıl önce Şikayet Et
    DEME YAVVV!. Kayısıyı bilmeyen varmı ki tanıtacan. Bence sen kayısıdan kendini tanıtacan demi... Bundan heç bişe olmaz.
    Cevapla
  • satılmış karataş 13 yıl önce Şikayet Et
    KAYISI URETİCİSİ İÇİN BİR UMUT,aydın elmas. sayın elmas,ın kayısıyı dunyaya tanıttığı kayısı uretici tarafından bilinmektedir malatya kayısı üreticisi sayın elmasın aday olması halinde kayısının hakketiği yere geleceği bilinciyle sayın elmasa destek veriyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'da bir köpek, kapısını açık bulduğu İETT otobüsünün şoför koltuğuna oturdu
Başkan Erdoğan ile Miçotakis görüşmesinde Atina'nın beklentisi