MHP TV kurdu, logosu Bahçeli'den

Meclis TV'nin kendisine yeteri kadar söz hakkı vermediğini düşünen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli atağa geçti, TV kurdu. Logosunu da bizzat Bahçeli hazırladı.

MHP TV kurdu, logosu Bahçeli'den
MHP TV kurdu, logosu Bahçeli'den
GİRİŞ 17.02.2012 11:12 GÜNCELLEME 17.02.2012 11:12
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Muhalefetin sesi kısıldığı gerekçesiyle TBMM içtüzük değişikliği görüşmelerine sert tepki gösteren ve grup konuşmalarının yayını Meclis TV tarafından yarısında kesilen MHP, kendi televizyonunu kuruyor.

Bir grup gazeteciye Medya Takip Birimi'ni gezdiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Bilgi ve İletişim Teknolojileri Merkezi altında sosyal medya, çağrı merkezi gibi pek çok birim oluşturduklarını, buna medya birimini de eklediklerini söyledi.

"SESİMİZİ DUYURABİLMEK İSTİYORUZ"

"Müessese haline geliyoruz" diyen Bahçeli, Alptürk adını verdiği, internet üzerinden yayın yapacak olan kanalla ilgili, "Eskiden MHP TV vardı, şimdi de onu internet tv şekline dönüştürüyoruz. Her taraftan kuşatıldığımız bir dönemde sesimizi duyurabilmek istiyoruz" değerlendirmesini yaptı.

Adını Bahçeli'nin koyduğu televizyonun logosu, partinin kuruluşunun 40'ıncı yılında hazırlanan amblemden uyarlanarak turkuaz rengindeki "Türk üçgeni" oldu.

kullan

İlan edilen saatler arasında görüntünün akacağı Alptürk TV için parti genel merkezinin alt katında oluşturulan Medya Birimi'nde stüdyo kuruluyor. İnşaatı süren stüdyonun tamamlanmasının ardından kanal yayınına başlayacak.

Konuyla ilgili Melih Aşık da bugün köşesinde şunları yazdı..

......

MHP TV

MHP, “Alptürk TV” adıyla bir televizyon kuruyor.

Bu televizyon parti genel merkezinin alt katında oluşturulan Medya Birimi’nden yayın yapacak.
Televizyonun turkuaz rengindeki ve üçgen şeklindeki logosu bizzat MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından hazırlandı.

Bahçeli, yaptığı açıklamada, “Muhalefetin sesi kısıldığı için böyle bir televizyonun kurulmasını yararlı gördük” dedi. Hepsi iyi güzel.. Güzel de RTÜK eski Başkanı Nuri Kayış uyarıyor:

- RTÜK Kanunu’nun 19’uncu maddesinin b bendi, siyasi partilerin televizyon kurmasını yasaklıyor. Böyle bir televizyona RTÜK lisans vermez. Korsan yayın yapılırsa buna da polis izin vermez...

YORUMLAR 32
  • Mehmet Bodur 13 yıl önce Şikayet Et
    KUZEY KORELİNİN BİRİNE ..... Televizyon kur demişler, o da her daim marş çalan, askerin geçit yaptığı görüntüler olan, ölen liderlerinden sıkça nutuklar yazan bir tv kurmuş. Kuzey koreliden başka tv beklenir mi? Not: Konuyla ilgisi yok ama idare edin.
    Cevapla
  • oğuzhan oğuzhan 13 yıl önce Şikayet Et
    helal Bahçeli. helal sana sen ne dediysen heps gerçek çıktı. adamın yüzüne tükürmüşler yagmur yagıyo demiş bu akp lilerişte öyle. abd ye ırakı peşkeş çektiler hala bunlar ecevitten bahsederler.pkk canisine sayn derler şehide kelle derler bunlarda tık yok. askerin başına çuval geçirirler nerdeyse bizim askerimiz degildi diye kıvırırlar mavi marmarada ölenleri siyaseten kullanırlar. ortada yaptırılmış bişey yok başörtüsünüde chp olmasa yine çözülmeyecekti.
    Cevapla
  • DemirAli 13 yıl önce Şikayet Et
    Al sana belge. 18 Nisan 1999 seçimlerinden sonra koalisyon görüşmeleri sırasında, eşi Bülent Ecevit, MHP ile temaslarını sürdürürken, Rahşan "MHP ile koalisyonu içime sindiremiyorum" açıklaması yapmıştı. Bu açıklama koalisyon görüşmelerinde krize neden olmuş, kriz Hüsamettin Özkan’ın araya girmesiyle çözülmüştü. Bu temaslar sonucunda kurulan DSP-MHP-ANAP koalisyon hükümetinde Başbakan olan Ecevit ile Başbakan Yardımcısı Bahçeli’nin ortaklığı yaklaşık 3 yıl sürmüştü.Rahşan "Çocukları örgütlediler, hatta silahlandırdılar. Ya bizden olacaksın ya canından dediler, Yıllarca sayısız can yaktılar, canlar aldılar. " sözlerini söylemiş ve hükümet ortaklığını içine sindiremediğini söylemişti. Ama Bahçeli sindirdi. Şimdi BDp CHP dsp ile referandumda Hayır demeyi içine sindirdiği gibi
    Cevapla
  • ahmet okutan 13 yıl önce Şikayet Et
    SELÇUKLU ÜÇGENİNİ TANIMAYANLAR BOŞ KONUŞUYOR. Bahçeli öğretiyor.ayrıca internet sitesinden MHP faaliyetleri yayınlanıyor.bu özel bir tv değil.yasakçı zihniyet hemen susturma tehditleri yapmaya başladı bile
    Cevapla
  • DADAŞ 13 yıl önce Şikayet Et
    ispatla diyoruz hala çamur atıyorsunuz. demekki çamur atmakla meşgulsünüz...kolay gelsin...vesselam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li isimden çarpıcı 'yolsuzluk' iddiası: Özgür Özel her şeyi biliyor!
  PKK’lılar sıraya girdi: Teslim başlıyor... Elebaşılarla ilgili yeni gelişme