Kılıçdaroğlu'ndan Abdullah Gül'e Oy Sinyali

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, canlı yayında katıldığı bir haber bülteninde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

GİRİŞ 08.12.2012 06:15 GÜNCELLEME 08.12.2012 11:49
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Esendere Sınır Kapısı'nda Türk bayrağının 3 gün süreyle indirildiğini iddia eden Kılıçdaroğlu, dokunulmazlıklarla ilgili de Başbakan Erdoğan'a yüklendi ve 'Milletvekili dokunulmazlığı değil, Erdoğan dokunulmazlığı var ' diye konuştu.

Cumhurbaşkanı seçimleriyle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Kılıçdaroğlu, Erdoğan ile Gül'ün aday olması durumunda Gül'e destek verebileceklerinin sinyalini verdi.

İşte Kılıçdaroğlu'nun Gül ve Erdoğan aday olursa' sorusuna cevabı

GÜL'E DESTEK SİNYALİ

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değindi. Seçimler için kendi adayları olacağını söyleyen Kılıçdaroğlu, Erdoğan ile Gül'ün aday olması durumunda Gül'e destek verebileceklerinin sinyalini verdi.
Kılıçdaroğlu, 'İki aday olması durumunda Gül'e destek verir misiniz? ' sorusuna şu yanıtı verdi: 'Cumhurbaşkanı olarak halkın kabul ettiği siyasal kimliği öne çıkmamış birini aday göstermek isteriz. Eğer sadece iki aday olursa koşullarda sadece iki ismi öne çıkmak durumunda kalırsa bakarız neden olmasın. '

DAVUTOĞLU'NA YÜKLENDİ
Bütün Ortadoğu'da saygınlığıyla bilinen bir ülkeyi bu hale Dışişleri Bakanı getirdi. Ortadoğu'da inanç bağlamında siyasi partilerden tavır alan kimdi? Ortadoğu'daki politikamız yüzünden Batı'da alay konusu olduk. Kim ne derse desin ülke iyi yönetilmiyor. '

YORUMLAR 17
  • ahmet ilker 11 yıl önce Şikayet Et
    bence her yere bir akp li koysunlar chp de rahat eder ülke de :))). hem böylece chp liler de acziyet içinde bir muhalefet olmaktan kurtulmuş olurlar, kimbilir belki iktidar bile olabilirler :))))
    Cevapla
  • Sabit Kal 11 yıl önce Şikayet Et
    ölümü görünce. sitmaya neden razi olmaylimki :)
    Cevapla
  • hursit dilaver 11 yıl önce Şikayet Et
    wahsibatılıconun cumartesi vaazıdır.. mücadele, demek bizimkiler arasında olacak ve bunlar da bunu kabul etmişler. ne etsinler ebediyyen iktidara gelemiyeceklerini taa 1950 de bediüzzaman söylemiş.bunu biliyorlar. zaten kemal bey de, bizim iktidara gelme hırsımız yok dedi geçenlerde. bu nedenle de, bizimkiler arasında seçim yapacaklar. bizim için farketmiyor. bizim ağaçların dalından onların baltasına sapı olmaz. bunu anladılar tabi. elleri mahkum. biteceklerine,eriyeceklerine,biz de yaşamayı kabullendiler demek..bu da hayra işaret tabi.. aynen kalp,böbrek nakli yapılan hasta gibi. veren gidiyor, verdiği bizimkilerde yaşamaya devam ediyor. böylece hayra da giriyorlar haa bilesiiiz diye devam etti wahsibatılıco..
    Cevapla
  • Mirza CANAN 11 yıl önce Şikayet Et
    sıradan chp fitne salvoları.. işte yine sıradan chp mantığı. fitne tohumunu at illa bir sulayan bulunur. şu canım vatanım için bir günde hayırlı bir laf et be. nedir bu fiten fücur politikası. anlamıyormusunuz hala sizin fitneleriniz artık canım ülkemde ne oy ediyor ne para. sadece gülünç duruma düşüyorsunuz
    Cevapla
  • ismail büyükyıldız 11 yıl önce Şikayet Et
    vah chp,vah... görüldüğü gibi bu chp ne köy olur, ne kasaba misali..adam gibi kendi adayımızı çıkarırız diyemiyorda,aklı sıra sayın gül ile sayın erdoğan' ı karşı karşıya getirecek.bunun aklı bu kadar işte..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya'da 175 milyon TL dolandırdı, Türkiye'de lüks içinde yaşıyor
Devletimizin Kuzey Siyaseti İlham Alınan Kavrama Dair