Kemal Kılıçdaroğlu dünürlerini ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya'dan ayrıldı. Kılıçdaroğlu, Ankara'ya gitmeden önce torunu ve eşiyle birlikte dünürlerini ziyaret etti.

Kemal Kılıçdaroğlu dünürlerini ziyaret etti
Kemal Kılıçdaroğlu dünürlerini ziyaret etti
GİRİŞ 16.12.2012 14:58 GÜNCELLEME 16.12.2012 14:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Partisinin Antalya eski İl Başkan Yardımcısı Murat Özçelik ile Aliye İşman'ın düğününde nikah şahitliği yapmak için Antalya'nın Alanya İlçesi'ne gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, düğünden sonra geceyi kızı Azime Aslı Nadir'in Meydankavağı Mahallesi'ndeki evinde geçirdi. Kılıçdaroğlu, bugün saat 11.30 sıralarında evden çıkarak, torunu Duru Nadir ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte dünürleri Orhan ve Eşet Nadir çiftini, Meydankavağı Mahallesi Ekşioğlu Sitesi'ndeki evlerinde ziyaret etti.

Dünürlerinin evinde yaklaşık yarım saat kalan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, daha sonra Muratpaşa Camisi'ne giderek, önceki gün vefat eden Akdeniz Turistik Otelciler Birliği'nin kurucu başkanı Ali Berberoğlu'nun yakınlarına başsağlığı diledi. Cenaze namazını beklemeden camiden ayrılan Kılıçdaroğlu, özel uçakla Ankara'ya hareket etti

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • ozan a 12 yıl önce Şikayet Et
    dünür dünür. dünürleri akp li
    Cevapla
DİĞER HABERLER
6 Mayıs Salı 2025 Gazete Manşetleri
Fırtına Paşa’ya diş geçiremedi! Galibiyet serisi sona erdi