MHP'li Vural'dan Karadayı yorumu

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, "28 Şubat'ın mağduru olarak çıkanların aynı zamanda 28 Şubat'ın hedef aldığı siyasi düşünceyi bölmek ve dönüştürmek ve değiştirmek isteyen bir siyasal düşünceyle ortaya çıkmaları tesadüfi değildir." dedi.

MHP'li Vural'dan Karadayı yorumu
MHP'li Vural'dan Karadayı yorumu
GİRİŞ 03.01.2013 13:05 GÜNCELLEME 03.01.2013 13:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Oktay Vural, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin soruları cevapladı. Eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral İsmail Hakkı Karadayı'nın, 28 Şubat soruşturması kapsamında ifade vermek üzere Ankara'ya götürülmesi ile ilgili bir soru üzerine Vural, konu ile ilgili yargı sürecinin devam ettiğine dikkat çekti.

Vural, "28 Şubat'ın hedeflediği siyasal yapılanma kimin sayesinde gerçekleşmiştir? 28 Şubat'tan önce düşünceleri farklı olanlar bugün farklı düşünüyorsa, 28 Şubat'ın arzu ettiği siyasi mimari kimlerin sayesinde gerçekleşmiştir? Asıl bu yöne de bakmak lazım. Kimin önünü açmıştır? Buna da bakmak lazım. Dolayısı ile 28 Şubat'ın mağduru olarak çıkanların aynı zamanda 28 Şubat'ın hedef aldığı siyasi düşünceyi bölmek ve dönüştürmek ve değiştirmek isteyen bir siyasal düşünceyle ortaya çıkmaları tesadüfi değildir." diye konuştu.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 1
  • Şevket Yıldız 11 yıl önce Şikayet Et
    28 şubatçılar yağmurdan kaçarken,doluya tutuldular,diyemiyorda. akparti 28 şubat'ın sonucudur,demeye getiriyor.işte ALLAH(c.c.)'ın tuzağı böyle birşey.dinini boğmak isyenlere tuzaklar kurar.kendini çok akıllı,çok muktedir zannedenleri ummadıkları yerden ve şekilde vurur.isterse firavunun sarayından hz.musa'yı çıkarır,isterse kafir nabukadnezar'a yahudileri katlettirir.sizin böyle şeylere aklınız ermez.siz yahudinin uydurduğu,türkler ergenekondan çıkmış ye'cüc me'cüc lerdir efsanesine inanmaya devam edin.türkler asıl bu süreçte ergenekondan çıkıyor ve önümüzde sizin beklediğiniz gibi bir kurt yok,bir aslan yol gösteriyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Edanur'un ölümünde İBB çalışanı 4 kişiye gözaltı kararı
Aliyev imzaladı... Azerbaycan ile Türkiye arasında gelirde çifte vergilendirme kaldırıldı