Yiğit Bulut: Yalvarıyorum yapmayın

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yiğit Bulut, Erdoğan'ın sözlerini çarpıtarak servis eden Hürriyet'in algı operasyona tepki gösterdi.

Yiğit Bulut: Yalvarıyorum yapmayın
Yiğit Bulut: Yalvarıyorum yapmayın
GİRİŞ 09.09.2015 08:27 GÜNCELLEME 09.09.2015 09:24
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yiğit Bulut, TRT Haber TV'de Hasan Kurtulmuş'un sunduğu Derin Analiz programında Dağlıca'daki hain saldırı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerini çarpırak servis eden ve algı operasyonu yapmak isteyen Hürriyet gazetesine tepki gösterdi. Yiğit Bulut '16 kahraman askerimizin şehit düştüğü dakikalarda Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni temsil eden seçilmiş cumhurbaşkanının canlı yayındaki sözleri çarpıtılarak tüm dünyaya servis ediliyor. Askerlere yapılan saldırının eş zamanlısı cumhurbaşkanına medya yoluyla yapılıyor.' dedi.

Yiğit Bulut ayrıca teröre karşı yapılan tepki yürüyüşlerine dikkat çekerek halkın sağduyulu olmasını istedi ve şiddet içeren eylemlerden uzak durulması çağrısında bulundu. Bulut; 'Fitneye izin vermeyin. Eğer karşı komşunuz Kürt ise gidin görün, bir bardak çay için dönün. Buradan uyarıyorum, bakın yalvarıyorum, kimse bu fitneye düşmesin. İş yeri yakma, adam dövme bunlar doğru hareketler değil.' şeklinde konuştu. 

YORUMLAR 23
  • adige 8 yıl önce Şikayet Et
    yiğit bulut la düşuncelerim tamamen aynı ona katılıyorum bu ve diğer görüşlerine.Bu arada sitenz problemli yavaş buna nezaman bir çözüm bulacaksınız teşekkürler.
    Cevapla
  • fedakar 8 yıl önce Şikayet Et
    akıllı olanlar anlar ancak neyin ne olduğunu anlayın artık yeter .Açıkça söylüyor daha ne söylensin size .Bu ülkeyi kimseye yedirtmeyeceğiz asla bölemeyecekler sizler cumhurbaşkanının sözlerini sadece bir gün oturup etraflıca takip edin bakalım ne demiş var mı bir tutarsızlık işte o zaman belki vicdana gelirsiniz ona yapılan karalamaları yıpratmaları onca dolanı size yapsalar çıldırmıştınız şimdiye kadar
    Cevapla
  • serkan 8 yıl önce Şikayet Et
    yalvarmak ???? zayıf insanları işi
    Cevapla
  • birisi 8 yıl önce Şikayet Et
    Sağ duyu çağrısı doğru, vatanı kaosa milleti birbirine düşürmeye çalışıyorlar.
    Cevapla
  • muhamed alı 8 yıl önce Şikayet Et
    bu ithal yunan türk müoldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa liderini yurt dışına götürmeye çalışmışlar! İkinci Gülen vakası böyle önlenmiş
Yıldızların altında tarihi yolculuk