Kekeç, yandaş diyen Alçı'yı haşladı

Nagehan Alçı, Ahmet Kekeç'i 'hükümet yandaşı' olarak nitelendirince Kekeç 'Belden aşağı vurmadan konuşmayı öğreneceksin' dedi.

GİRİŞ 11.01.2012 15:40 GÜNCELLEME 11.01.2012 15:40
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

24'de yayınlanan 'Nerede Kalmıştık?' günün en ilginç polemiklerinden birine sahne oldu.Ahmet Kekeç ve Nagehan Alçı'nın hazırladığı programa ikili arasındaki sert tartışma damgasını vurdu.

Nagehan Alçı, Kemal Kılıçdaroğlu hakkında açılan fezlekeyi eleştirdi ve CHP liderinin yaptığı açıklamanın yanlış olsa da hakaret içermediğini, dava açılmasını doğru bulmadığını söyledi. Alçı, Kılıçdaroğlu'nun yargıyı hedef alan ve fezlekeye konu olan sözlerini 'ifade özgürlüğü' içinde değerlendirip Selahattin Demirtaş'ın Genelkurmay Başkanı için 'bizim nazarımızda onbaşı değilsin' demesini ise 'hakaret' olarak tanımlayıp eleştirince Ahmet Kekeç sert tepki gösterdi. Kekeç, Nagehan Alçı'nın Kılıçdaroğlu ve Demirtaş'ın sözlerini farklı değerlendirmesini 'tutarsızlık' olarak yorumladı, ikisinin de hakaret olduğunu savundu ve Alçı'ya tepki gösterdi

"BELDEN AŞŞAĞI VURUYORSUN, AYIP EDİYORSUN!"

Ancak asıl kavga bundan sonra başladı. Kılıçdaroğlu'nun yargıya taşınan sözlerinin savcılara 'hakaret' olduğunda ısrar eden Ahmet Kekeç, Alçı'nın üstüne gidince hiç beklemediği bir tepki gördü. Alçı, izleyenleri de şoke eden bir çıkışla Ahmet Kekeç'i hükümet yandaşı olmakla suçladı. Alçı'nın sözleri karşısında şoke olan Kekeç hayli sert bir tepkiyle Alçı'ya canlı yayında adeta ayar verdi. "Bak belden aşağı vuruyorsun, ayıp ediyorsun, hakaret ediyorsun, dinlemeyi de bilmiyorsun... Ayıp..." diyen Kekeç, "Önce dinlemeyi öğreneceksin, sonra da hakaret etmeden, belden aşağı vurmadan konuşmayı öğreneceksin" diye devam etti.

"BENİ EKRANDA HİZAYA ÇEKER GİBİ KONUŞMAN HOŞ DEĞİL"

Ahmet Kekeç'in canlı yayındaki ayarından rahatsız olan Nagehan Alçı ise "Beni hizaya çeker gibi bu tarz konuşmalar hoş değil. Ben bunu ders verir gibi ekrandan yapmayı doğru bulmam..." diyerek tepki gösterdi. "Belli ki hakaretten anladığımız yanlış. Ama sürekli bana bunun hakaret olduğunu kabul ettirmeye çalışma." diyen Alçı, Kekeç'in uslubunu eleştirdi. İkili arasındaki gerilim hayli uzun süren polemiğe rağmen çözüme kavuşmayınca Nagehan Alçı konuyu değiştirerek programa devam etti.

(Star Gazete)

YORUMLAR 21
  • Nihat Özbudun 12 yıl önce Şikayet Et
    Allah fasıkın fıskından,. bir de kadının şerrinden muhafaza etsin, amin. Eskiler erkeğin bir nefsi, kadının 7 nefsi vardır derler.
    Cevapla
  • Mehmet Yenici 12 yıl önce Şikayet Et
    Kadın kopmuş.... Dinlemediği gibi konuşturmuyor da... İnsan seyrederken baygınlık geçiriyor!
    Cevapla
  • özkan bilgi 12 yıl önce Şikayet Et
    Hakaret Nedir?. Daha Hakaretin ne olduğu konusunda Hemfikir değillerki. Hakaret ile Küfürü aynı zannediyor nagehan hanım, canlı yayında örnek bile veremedi hakaret konusuna küfür etme korkusundan. Hakimlere Savcılara MİLİTAN Demek "Akpnin Arka bahçesinde Akpnin hakimi gibi çalışmayın NAMUSUNUZLA çalışın " demek Hakaret değilse Nagehan hanımı oraya GAzeteci diye dikenin heykelini dikmek lazım. Esas Suçlu Odur çünkü. İnsan kendini bilmeyebilir, ama onu bi mercilere getirenlerin bilmesi lazım....
    Cevapla
  • behlüldane 12 yıl önce Şikayet Et
    HAMAMA GİREN TERLER.... Sn .Kekec her adamla hasbihal edilmez,Her adamla arkadaşlık edilmez,Her Yerde her doğru söylenmez
    Cevapla
  • el_turco 12 yıl önce Şikayet Et
    hangisi?. negehan alçıya göre(?) hakaret; varsa eğer içerisinde, küfürlü-sinkaflı sözçükler o zaman oluyor(!) adamın biri mitinglerde çıktı(ke_MAL) başbakanının anasına dil uzattı, küfür etmedim iyi bakın dedi. evet, doğru etmesi ama etmekten beter etti! eee o zaman bu AĞIR ELEŞTİRİ mi oluyor? hakaret olmuyor nagehan hanım için! hayret. hali hazırda chp ve bdplilerin yaptığı gibi yarın birgün biri çıkar ve mecliste bu milletin örneğin bayrağına sözle küfür etmez ama en iğrenç bir şekilde davranışla hakaret eder(!) o zaman ne olacak hakaret etmedi sadece ağır eleştiride bulundu mu diyeceksin? ahmet kekeçe, canlı yayında hakaret etmedin mi şimdi sen? YAZIK sana... zavallı. ağır eleştiride mi bulundum ne?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt