Beşiktaş'ta sokak ortasında gaspçı dehşeti

Beşiktaş'ta hemşire olduğu öğrenilen genç bir kadın işe giderken gaspçı dehşeti yaşadı. Genç kadın çantasını vermek istemeyince gaspçı tarafından öldüresiye dövüldü.

GİRİŞ 04.02.2014 15:42 GÜNCELLEME 04.02.2014 15:59
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Güvenlik kamerasına da saniye saniye yansıyan olay dehşete düşürdü. Görüntülerde, yolda yürüyen kadının arkasından sessizce gelen bir kişi, aniden kadının üzerine atlıyor.

DEHŞET ANLAR KAMERAYA YANSIDI

O anlar kayıt altına alınmamış ancak hemen sonrasında yaşananlar dehşete düşürüyor. Zanlı, genç kadını sürükleyerek tekrar kameranın görüş açısına sokuyor.

Zanlının yere savurduğu kadın, çantasını vermemek için mücadele ediyor. Zanlı ise bir yandan çantayı çekiyor, diğer yandan bağıran kadını susturmak için ağzını kapatıyor. Kadının direnmesi, saldırganı adeta çılgına çeviriyor.

YERDE YATAN KADINI YUMRUKLUYOR

Gözü dönmüş şahıs, şiddetin boyunu artırıyor. Yerdeki kadının yüzü ve karnına peş peşe yumruk atıyor. Zanlı daha sonra saldırdığı kadının saçlarından tutarak kafasını yere vurmaya başlıyor. Yakalanmamak için etrafı kontrol eden zanlının yüzü kameralara net bir şekilde yansıyor.

TELEFONU ALIP KAÇIYOR

Çaresizce çırpınan kadın ise çantasını bırakmıyor. Bunun üzerine telaşa kapılan saldırgan ise kadının elindeki telefonu alıp hızla kaçıyor. Kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, gözü dönmüş saldırganı Ümraniye'de düzenlediği bir operasyonla yakaladı. Zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 47
  • MUHAMMET AKSAKAL 10 yıl önce Şikayet Et
    ÇAPKINI GÖNDERDİNİZ ŞİMDİ UĞRAŞIN BAKALI. Çapkın kapkaçı bitirmişti, rahatsız oldunuz galiba
    Cevapla
  • ali_kerem 10 yıl önce Şikayet Et
    Burada Şeriat'i savunmaya gerek yok.. Müslüman Şeriat'çidir (nokta). Şeriat Allah'ın kanunlarıdır, yani İslamiyet'in kendisidir, Allah'ın koyduğu yaşam kurallarıdır. Haliyle Şeriat'i inkar, istememe, beğenmeme, Allah'ın kanunlarını inkar etmek, istememek, beğenmemektir. Şeriat Kuran'dır, Allah'ındır, bizim savunmamıza gerek yok. Burada devletin malesef Şeriatle yönetilmemesi ile oluşmuş adaletsiz çarpık bir düzen var. Bunu istedikleri kadar oynayıp düzeltsinler hiçbir zaman Allah'ın adaletinden daha iyi olmayacaktır, bari şimdilik caydırıcı kılsınlar. Ayrıca; Bakara Suresi 85. ayetinden mealen: "Yoksa siz kitabın bir kısmına inanıp bir kısmını inkâr mı ediyorsunuz? Şu halde içinizden böyle yapanlar, netice olarak dünya hayatında perişanlıktan başka ne kazanırlar, kıyamet gününde de en şiddetli azaba uğratılırlar. Allah, yaptıklarınızdan gafil değildir."
    Cevapla
  • yorumlu yorum 10 yıl önce Şikayet Et
    .... TCK 149/1 yağma suçunun alt sınırı 10 yıl üst sınırı 15 yıl hapis cezası caydırıcı değil sanırım...cezalar daha caydırıcı olmalı
    Cevapla
  • hakan asil 10 yıl önce Şikayet Et
    İlla da şeriat olmasına gerek yok. Savcılar ellerindeki kanun ve yetkileri kullanmayı bilmiyor. Ama iş bildiri dağıtmaya, iş dubai ye yılda 22 kez gitmeye geldimi savcılık oluyor. Hakimler ve savcılar sadece kitap tan değil birazda kalpten bakın olaylara. Savcının arabasını yakana kadar araba yakanlara doğru dürüst ceza verilmiyordu. Bunu unutmadık.
    Cevapla
  • hakan asil 10 yıl önce Şikayet Et
    izledim ve iki şeye üzüldüm. Birincisi O bayanın içler acısı durumununa çok ama çok üzüldüm. Resmen TV başında çıldırdım. Acaba o bayanın yakını olsam napardım diye. Diğer üzüldüğüm konu ise o insan!! kılığında gezen ayıoğlu ayı nın içimizde yaşaması ve Polisin ŞAAK diye yakalamasına rağmen 6 aydan fazla yatmayacak olmasına üzüldüm. ABD de olsa polis onu vururdu. Gasp var, Şiddet var, Hırsızlık var, Cana kast var. Çünkü başını defalarca beton zemine vuruyor. Allah aşkına savcıları polislerden bir dinleyin. Hırsızı getiriyoruz savcının önüne. Savcının ilk sorduğu soru hırsıza dönüp " oğlum polis sana vurdumu" yahu bu kadar da olmaz. Bir zamanlar trenden atılan çocuk vardı. Günlerce etkisinde kaldım. Kaç yıl ceza aldılar. Ömürleri sönmeliydi oysa mapus damında
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunan basını: Fatih Terim kovuluyor!
'Yasal zorunluluk' diyerek açıkladı! 27 belediyeye kayyum geliyor