Öfkeli dayı kurşun yağdırdı

Aydın'da, 38 yaşındaki Engin A. sokak ortasında dehşet saçtı.

Öfkeli dayı kurşun yağdırdı
Öfkeli dayı kurşun yağdırdı
GİRİŞ 16.10.2015 00:03 GÜNCELLEME 16.10.2015 00:03

Aydın'da, iddiaya göre 16 yaşındaki yeğeni (M.S.) ile ilişkisi olduğu öğrendiği Y.K.'yi (18) tabanca ile ateş ederek vurmak isteyen Engin A. (38), girişiminde başarılı olamayınca bir gün sonra Y.K.'nın kardeşi O.K. (16) ile annesi H.Ö.'yü (36) bacaklarından vurarak yaraladı.

Olay, bugün saat 21.00 sıralarında Mimar Sinan Mahallesi Ali İhsan Paşa Bulvarı numara 57 önünde meydana geldi. İddiaya göre bir süre önce yeğeni M.Ç.'nin, Y.K. ile ilişkisi olduğunu öğrenen dayı Engin A., dün saat 13.30 sıralarında yeğeni M.Ç. ile Y.K.'yı Ünal Özgödek Bulvarı'nda gezerken gördü. Deliye dönen Engin A., Y.K.'yı darp etmek istedi. Y.K. ve M.Ç.'nin kaçması üzerine yanında taşıdığı ruhsatsız tabanca ile Y.K.'ya ateş eden  Engin A., ancak kaçan genci vuramadı. Engin A., olayın ardından kaçarak izini kaybettirmeyi başardı.

Polis tarafından her yerde aranan  Engin A., bugün Y.K.'nın annesi H.Ö. ve kardeşi O.K.'yı Ali İhsan Paşa Bulvarı'nda görünce taraflar arasında tartışma çıktı.  Engin A., yanında taşıdığı tabanca ile önce O.K.'yı her iki bacağından, daha sonra da kendisine engel olmak isteyen anne H.Ö.'yü sağ bacağından vurarak yaraladı. Olayın ardından  Engin A., tekrar kaçarak izini kaybettirirken, olayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından yaralılar ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bu sırada H.Ö.'nün yakınları görüntü alan gazetecilere saldırmak istedi. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis olaydan sonra kaçan zanlı  Engin A.'yı yakalamak için çalışma başlatıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar
Memleket Partili Belediye Başkanı'nın aracına silahlı saldırı