Kavgayı ayırmak isterken canından oldu

İzmir'in Konak İlçesi'nde, sokakta çıkan bir kavgayı ayırmak isterken bıçaklanan Celal Çabuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kavgayı ayırmak isterken canından oldu
Kavgayı ayırmak isterken canından oldu
GİRİŞ 18.10.2015 23:25 GÜNCELLEME 18.10.2015 23:25

Olay, bugün akşam saatlerinde Gültepe Semti Saygı Mahallesi 2717 Sokak'ta meydana geldi. Arkadaş oldukları öğrenilen U.K. ve E.E., henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine U.K. ve E.E., birbirlerine bıçak çekti.

Bu sırada sokakta yürüyen demirci ustası 50 yaşındaki Celal Çabuk kavgayı ayırmak istedi. Çıkan arbedede karın boşluğuna bıçak darbesi isabet eden Çabuk ağır yaralandı. U.K. ve E.E., olay yerinden uzaklaşırken, olayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Çabuk, ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Çabuk yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Çabuk'un cenazesi savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. 

Olaydan sonra çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan ve görgü tanıklarının ifadesine başvuran polis, zanlılar U.K. ve E.E.'yi kısa sürede yakaladı. U.K. ve E.E., gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi