İş yerinin camını kıranlara kurşun yağdırdı: 2 ölü

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde berber M. İ. iş yerinin camlarını kıran 2 kişiye tabancayla kurşun yağdırdı.

İş yerinin camını kıranlara kurşun yağdırdı: 2 ölü
İş yerinin camını kıranlara kurşun yağdırdı: 2 ölü
GİRİŞ 08.03.2016 22:39 GÜNCELLEME 24.08.2021 10:14
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Ağır yaralanan 2 kişi tedaviye alındıkları hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 

Olay, akşam saatlerinde, Gebze Gaziler Mahallesi İbrahimağa Caddesi'nde meydana geldi. Gebzespor Eski Çarşı Taraftarlar Grubu Başkanı İmdat Karakaya ile Tamer Alkan aralarında husumet bulunan berber Mustafa İşbilir'in iş yerine gittiler. Burada henüz bilinmeyen nedenle başlayan tartışma sonrası kavgada İ. K. ve T.A. iş yerinin camlarını kırdı.

Mustafa İşbilir de camları kıran İ. K. ve T. A.'ya tabancayla ateş etti. Kafalarına isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan İ. K.a ve T. A. götürüldükleri Fatih Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Kavgadan sonra olay yerine giden polisler olayın zanlısı olarak İşbilir'i gözaltına aldı. İşbilir'in emniyet müdürlüğüne götürülerek sorguya alındı. Berber M. İ.'in, T. A. ve İ. K.'nın kendisini tehdit ettiği için cumhuriyet savcılığı ve emniyet müdürlüğüne şikayette bulunduğu öğrenildi. Cinayetle ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. 

YORUMLAR 11
  • sağlam 8 yıl önce Şikayet Et
    aramızda böyle kendini kural koyucu (kendi işine geldiği gibi)çoban zanneden zalimler var, "ne dersem onu yapacaksın", yok öyle bişey kardeşim, sonun böyle olur işte,böyle olmasaydı eninde sonunda bu zalimler bu adama bi zarar vereceklerdi, bence bu adama ceza verilmemeli, nefsi müdafaa
    Cevapla
  • Gebzeli 8 yıl önce Şikayet Et
    O öldürülen adam imdat karakaya karanlık adamdı kardesinide. Öldürmüşlerdi öbür kardeşide cezaevinde evinden ise isinden eve gideceksin kardesim ister kral ol ister padişah burasi Gebze adamı keserler... Biz insanların kaderlerini kendi çabalarına bağlı kıldık İsra Suresi 13.ayet
    Cevapla
  • Hasan ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu isin tek suclusu emniyettir ya önlem alacakti, yada simdi pasa pasa adami birakacak. ( Iyi yapmis brawo) Her kez herseyi yaparsa, birde isimiz polise kalirsa vay halimize, görüyoruz kürt meselesini 40 senedir aynen ona benzer:))
    Cevapla
  • birisi 8 yıl önce Şikayet Et
    akilsiz polis ifade alip savciya bildiriyo tutuklama isini polis yapmıyor savci karar veriyor.kolayini bulmussun sucu at polise .Art niyet yapma klavye bilmisi.
    Cevapla
  • sinan 8 yıl önce Şikayet Et
    olay tehdit hakaret yüzünden olsun en süt dökmüş bir kediyi hanımıyla 3 yaşındaki cocugunu öldürmekle tehdit edersen sonuç budur ....
    Cevapla
  • soru işareti 8 yıl önce Şikayet Et
    belki de haraç istiyorlardı adamdan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!