22. kayıp başvurusu yapıldı, orada bulundu

Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nde koruma altındayken hakkında kayıp başvurusu yapılan kız çocuğu 17 yaşındaki C.Ş., Antalya'da bulundu.

22. kayıp başvurusu yapıldı, orada bulundu
22. kayıp başvurusu yapıldı, orada bulundu
GİRİŞ 18.09.2017 19:42 GÜNCELLEME 18.09.2017 19:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

C.Ş. hakkında, daha önce 21 kez kayıp, 7 kez yaralama, 5 kez cinsel istismar mağduru olmak üzere toplam 37 kez emniyette işlem yapıldığı belirtildi.

Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nde koruma altındayken hakkında kayıp başvurusu yapılan C.Ş.'nin bulunması için yurt genelince çalışma başlatıldı. C.Ş.'nin Antalya'da olabileceği bilgisi üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü görevlileri kent genelinde inceleme başlattı. Antalya 1'inci Çocuk Mahkemesi tarafından hakkında 'basit yaralama' suçundan yakalama kararı bulunan suça sürüklenen çocuk C.Ş., Muratpaşa İlçesi Yeşildere Mahallesi'nde yakalandı. C.Ş., polisteki işlemlerinin ardından Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne teslim edildi.

C.Ş. hakkında şu ana kadar 21 kez kayıp, 7 kez yaralama olayı mağduru, 5 kez cinsel istismar, 1 kez alıkoyma mağduru, 3 kez kasten yaralama suçundan olmak üzere toplam 37 olaydan emniyet müdürlüklerinde işlem yapıldığı belirtildi.

YORUMLAR 2
  • Trd 6 yıl önce Şikayet Et
    :( üzücü bir durum yazık ailesi Yok birde bu insandan faydanlamak istiyorlar peki bir kaç sene sonra reşit olduktan sonra nereye gidecek bu insan ya kötü niyetli insanların eline geçerse ne olacak? Allah korusun
    Cevapla
  • kürşat 6 yıl önce Şikayet Et
    RABBİM kimseyi evladıyla sınamasın, çok zor bi şey.Sen bize yardım et.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sokak ortasında 10 yaşındaki kız çocuğunu dövdü! Tepkiler sonrası çocuğunu bırakıp gitti
Okan Buruk, Hakim Ziyech'i duyurdu!