Sıvı diyeti listesi - Kesin kilo vermek için şok diyet önerileri burada!

Şok Sıvı Diyeti, çok uzun bir zaman süresince vücutta azar azar birikmesiyle birlikte nasıl olduğunu bile anlamadan aldığımız kiloları bir aylık zamanda en hızlı ve etkili yoldan verebilme imkanı tanımaktadır. Bildiğimiz yeme-içme rutininin tam tersi şekilde az bir miktarda listede belirtilen sıvı gıdalarla beslenme programı temeline dayanan 1 ayda 20 kilo verdiren sıvı diyetinde hangi içecekler tüketilmelidir ve 1 ayda maksimum kaç kilo verilir? Büyük bir özen içerisinde birtakım esasların dışına çıkmaksızın gerçekleştirilmesi gereken 1 ayda 20 kilo verdiren çok etkili şok sıvı diyetinin insan sağlığı açısından oluşturabilecek tüm zararları nelerdir?

Sıvı diyeti listesi - Kesin kilo vermek için şok diyet önerileri burada!
Sıvı diyeti listesi - Kesin kilo vermek için şok diyet önerileri burada!
GİRİŞ 05.11.2019 11:27 GÜNCELLEME 05.11.2019 11:27

Çok kısa bir süre içinde en fazla kiloyu verdirmeyi garanti eden ''şok diyet'' çeşitlerinden biri olan 1 ayda 20 kilo verdiren sıvı diyeti, kısa vadede zayıflamak noktasında sonuç elde etmek isteyenlerin faydalanabileceği en etkili alternatiflerdendir. 1 ayda 20 kilo verdiren sıvı diyetinde katı olan gıdaların tüketimine mümkün olduğunca yer vermeden sabah, öğle ve akşam olmak üzere tüm öğünlerde sadece sıvı gıdalarla beslenme şekline gidilmelidir. Her ne kadar yalnız sıvı gıdalarla öğünleri tamamlayabilmek zorlayıcı da olsa da çok daha fazla kilo verme amacına başarıyla ulaşmak isteyenlerin sayısında son dönemlerde büyük bir ivme görülen 1 ayda 20 kilo verdiren sıvı diyeti nasıl uygulanır, neler içilir? Vücutta detoks etkisi meydana getirerek toksinlerden arınması ve yağ yakımının hızlı bir şekilde gerçekleşmesi gibi önemli görevler üstlenen 1 ayda 20 kilo verdiren sıvı diyetinin zararları nelerdir? Zayıflamak isteyenlerin herhangi bir hayati tehlike oluşturmaması açısından dikkatle uygulaması gereken şok diyet hakkında merak edilen önemli ayrıntılar...

 

 

EN POPÜLER ALKALİ DİYETİNİN NASIL YAPILDIĞINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

1 AYDA 20 KİLO VERDİREN SIVI DİYETİ NEDİR?

 

 

1 ayda 20 kilo verdiren sıvı diyetinde gün içerisinde sabah, öğle ve akşam menülerinizde yalnızca belirli miktarda sıvı gıdalarla beslenme şekline dayalı bir programdır. Şayet sıvı diyeti listesinde belirtilen sıvılar dışında başka gıdalar tüketmeniz halinde çok hızlı bir şekilde kilo vermek konusunda istediğiniz rakamlara ulaşmak konusunda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. 

1 ayda 20 kilo verdiren sıvı diyeti nedir

1 AYDA 20 KİLO VERDİREN SIVI DİYETİNİN OLUMSUZ ETKİLER NELERDİR? SIVI DİYETİNİN ZARARLARI...

1 ayda 20 kilo verdiren sıvı diyetinde, gün içerisinde vücudun besin/gıdalardan gereksinim duyduğu vitamin, protein, lif, mineral, demir, magnezyum ve potasyum gibi temel maddelerin alımında büyük eksiklikler meydana getireceği için bünyede çeşitli komplikasyonlar oluşturabilmektedir.

Bununla birlikte 1 ayda 20 kilo verdiren sıvı diyeti herkeste aynı sonucu gösterecek diye bir kural yoktur. Çünkü bu diyeti uygulayan bazı kişilerde kilo vermek ve zayıflamak konusunda olumlu sonuç göstermesi beklenirken sağlığıyla alakalı ciddi problemlerle karşılaşabilmektedir. Sıvı diyetini uyguladıktan sonra metabolik faaliyetlerin hızında düşüş sorunu, bağışıklık sisteminin kuvvetini kaybetmesi ve enerjide de düşüş meydana gelmesi problemi yaşanabilmektedir. Bununla birlikte sıvı diyetini yapan kimi insanlarda da depresyon, gerginlik gibi ruhsal sıkıntılar, kalp krizinin meydana gelme riskinde artış, dikkat eksikliği ve yorgunluk-halsizlik problemi, karaciğerde yağlanmanın oluşum göstermesi gibi sorunlar da görülebilmektedir.

1 ayda 20 kilo verdiren sıvı diyetinin olumsuz etkileri nelerdir

SIVI DİYETİ NE KADAR SÜRE YAPILMALIDIR? SIVI DİYETİ YAPANLAR...

Şok diyetler listesindeki yerini alan Sıvı Diyetini yapanlar, özellikle bunun diğer tüm diyet çeşitlerine kıyasla son derece zor olduğunu belirtmektedir ve bununla birlikte de Sıvı Diyeti sayesinde çok hızlı bir şekilde büyük kilolar verdiklerini vurgulamaktadır. Uzman hekimler tarafından Sıvı Diyetinin riskli olduğunun özellikle altını çizerken, bu diyetin birkaç günden fazla uygulanmamasını ısrarla dile getirmekteler. Çünkü sıvı diyeti gibi uygulamaya alınan diğer pek çok şok diyetler insan sağlığı için büyük ölçüde tehlike arz etmektedir.

ÖNEMLİ UYARI...

Sıvı diyeti uygulayanlarda hiç sağlıklı olmayan bir durum olan kas kütlesinde azaltma sorunu görülmektedir. Her ne kadar 1 ayda 20 kilo verdiren sıvı diyeti günümüzde son derece cezbedici görülüp yaygın biçimde uygulansa da kas oranında düşüş yaşanması sorunun ileride açabileceği problemler de asla göz ardı edilmemelidir.

sıvı diyeti ne kadar süre yapılmalıdır sıvı diyeti yapanlar

1 AYDA 20 KİLO VERDİREN SIVI DİYETİ NASIL YAPILIR, NELER İÇİLİR?

*SABAH VAKTİ:

-1bardak limonlu su

-1bardak portakal suyu

-1 tane ceviz

1 ayda 20 kilo verdiren sıvı diyeti nasıl yapılır

*ARA ÖĞÜN ZAMANI:

-1bardak şekersiz süt ve sınırsız limonlu su

*ÖĞLE VAKTİ:

-Sınırsız çorba

-Sınırsız tuzsuz ayran

*ARA ÖĞÜN ZAMANI:

-Sınırsız meyve suyu

*AKŞAM VAKTİ:

-Yarım paket light labne

-Soda ya da istediğiniz bir meyve suyu

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak