Uzmanlar koronavirüs ile ilgili araştırma sonuçlarını açıkladı! Korkunç gerçek...

Çinli sağlık uzmanlarının, şu ana kadar binlerce insanın ölümüne neden olan ve tüm dünyaya hızla yayılan yeni tip koronavirüs ile ilgili yaptığı son araştırma korkunç bir gerçeği ortaya çıkardı. Uzmanlar, Kovid-19'un 30 dakika boyunca havada kalabildiğini ve 37 derecede cam, metal, ve plastik üzerinde ortalama 2 gün hayatta kalabildiğini belirtti.

Uzmanlar koronavirüs ile ilgili araştırma sonuçlarını açıkladı! Korkunç gerçek...
Uzmanlar koronavirüs ile ilgili araştırma sonuçlarını açıkladı! Korkunç gerçek...
GİRİŞ 10.03.2020 19:56 GÜNCELLEME 10.03.2020 19:56
Bu Habere 89 Yorum Yapılmış

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve şu ana kadar 4 bin 87 kişinin ölümüne neden olan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını kısa sürede çok sayıda ülkeye yayıldı.Tüm dünyada büyük panik yaratan ve hızla yayılan yeni tip koronavirüs ile ilgili birçok araştırma yapıldı. Çinli sağlık uzmanlarının yaptığı son araştırma ise koronavirüs ile ilgili korkunç bir gerçeği ortaya çıkardı.

4,5 METRE MESAFE UZAKLIKTAKİ BİR KİŞİYE KOLAYCA BULAŞABİLİR

Çinli sağlık uzmanları tarafından yapılan bir araştırma, koronavirüsün 30 dakika boyunca havada kalabileceğini ayrıca 4,5 metre mesafe uzaklıkta olan bir kişiye kolayca bulaşabileceğini ortaya çıkardı.

"ORTALAMA 2 GÜN HAYATTA KALABİLİYOR"

Söz konusu araştırma ile ilgili açıklamalarda bulunan uzmanlar, koronavirüsün 37 derecede cam, metal, plastik veya kumaş üzerinde ortalama 2 gün hayatta kalabildiğinin altını çizdi.

MASKE TAKILMALI, YÜZEY TEMASINDAN KAÇINILMALI

Araştırma için bir otobüs yolculuğunu gözlemleyen uzmanlar, enfeksiyon kapan bir yolcunun otobüste bulunan 9 kişiye virüsü bulaştırdığını söyledi. Virüsün bulaştığı yolcunun, virüsü taşıyan yolcuya 4,5 metre mesafedeki bir koltukta oturduğunu belirten uzmanlar, koronavirüsten korunabilmek için metro, otobüs, uçak gibi toplu taşıma araçlarına binerken her zaman maske takılması, halka açık alanlarda mümkün olduğunca yüzey temasından kaçınılması ve ellerin temizlenmeden yüze kesinlikle dokunulmaması gerektiğini belirterek, temizlik malzemeleri ile kapı kolları, telefonlar ve klavyeler gibi sık dokunulan yüzeylerin de dezenfekte edilmesi gerektiğini belirtti.

 

 

YORUMLAR 89
  • muhammed çalışkan 4 yıl önce Şikayet Et
    peygamberimiz şöyle buyurdu :. Eğer bir bölgede taın varsa oraya gitmeyiniz , eğer taunun olduğu yerdeyseniz başka yere gitmeyniz.
    Cevapla
  • nail 4 yıl önce Şikayet Et
    otobus cami metro devlet kurumlara dezenfekte ilaç kutuları-sprey koyulması gerekiyor en acilinden otobus cami metro devlet kurumlara dezenfekte ilaç kutuları-sprey koyulması gerekiyor en acilinden otobus cami metro devlet kurumlara dezenfekte ilaç kutuları-sprey koyulması gerekiyor en acilinden otobus cami metro devlet kurumlara dezenfekte ilaç kutuları-sprey koyulması gerekiyor en acilinden . otobus cami metro devlet kurumlara dezenfekte ilaç kutuları-sprey koyulması gerekiyor en acilinden..
    Cevapla
  • muhammed çalışkan 4 yıl önce Şikayet Et
    evet kardeşim
    Cevapla
  • erdem 4 yıl önce Şikayet Et
    toplu taşımayı kesinlikle kullanma, metro,otobüs,tren... kesinlikle dışarıya mecbur kalmadıkça çıkma, italya hafife aldı ve sonuç hüsran
    Cevapla
  • ferhat 4 yıl önce Şikayet Et
    virüsü kaptın mı gerisi boş, hangi önlemi alırsan al vücudu hırpalar, şanslı isen yaşarsın
    Cevapla
  • YA ALLAH 4 yıl önce Şikayet Et
    ECEL GELDİYSE HİÇBİRŞEY YAPILAMAZ , ama tedbir ve zikiri elden bırakılmamalıdır ALLAH NE DERSE O OLUR, ALLAHA SIĞINIP ŞİRK VE TAŞKINLIKLARDAN UZAK OLMALIYIZ.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?
Dili boğazına kaçan müşterisini böyle kurtardı...