Trabzon'da 'karnım şiş' şikayetiyle hastaneye başvuran adamdan 21 kiloluk tümör alındı!

Trabzon'da geçtiğimiz günlerde ilginç bir olay yaşandı. Bir süredir karın şişliği şikayeti olan 52 yaşındaki Sebahattin Hellaç bu sebeple Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi bölümüne başvurdu. Burada yapılan tetkikler sonucu karnında bir kitle tespit edildi. Sonrasında ameliyata alınan hastanın karnından çıkan 21 kilogramlık tümöre gören herkesi hayrete düşürdü.

Trabzon'da 'karnım şiş' şikayetiyle hastaneye başvuran adamdan 21 kiloluk tümör alındı!
Trabzon'da 'karnım şiş' şikayetiyle hastaneye başvuran adamdan 21 kiloluk tümör alındı!
GİRİŞ 12.03.2021 14:35 GÜNCELLEME 12.03.2021 14:37
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Bir süredir karnında şişlik ve ağrı şikayeti sonucu Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başvuran 52 yaşındaki erkek hasta, daha sonra Genel Cerrahi Polikliniğinde yapılan tetkikler sonrasında karnında kitle tespit edildi. Hasta, daha sonra ameliyata alınırken operasyonu gerçekleştiren Op. Dr. İsmet Çelik, yaklaşık üç saatlik operasyon sonucu çıkardığı 21 kilo ağırlığındaki dev kitle karşısında yaşadığı şaşkınlığı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dile getirdi.

'Karnım şişti' diyerek hastaneye gitti! Gerçeği duyunca şok oldu


21 kilogramlık tümör çıkarıldı

Dr. Çelik, paylaşımında "Karında şişlik şikâyeti ile bize müracaat eden 52 yaşındaki Sebahattin Hellaç yapılan tetkikler sonucunda 40x45 cm'lik sağ karın bölgesini tamamen dolduran ana damarları ve üreteri içine alan dev bir tümör görüldü. Gerekli hazırlıklar yapıldıktan sonra bugün ameliyatını gerçekleştirdik. Çıkarılan tümör 21 kg olarak ölçüldü. Hastamız post op yakın takip için yoğun bakıma alındı. Bu zorlu ameliyatta ekip muhteşemdi.  Ellerinize kollarınıza yüreğinize sağlık" ifadelerini kullandı.



Kitle alındıktan sonra 106 kilodan 85 kiloya düştüm

Karnında 21 kiloluk kitle ile yaşayan 52 yaşındaki Sebahattin Hellaç ise ameliyat sonrası çok rahatladığını dile getirdi. 7-8 aydır bir şişlik hissettiğini vurgulayan Hellaç, “O dönem kilo da aldım. Kovid-19 nedeniyle hastanelerden de uzak kaldık. Gelmeye çekiniyorduk. Sonra hastaneye gelmeye karar verdim. Hocalarımız sağolsun teşhisi koydular. Çok şükür şuan iyiyim. Hastaneye gelirken kilom 106 idi. Herhalde şuan 85 kilo civarındayım. Çok rahatladım. Bizde böyle bir şey beklemiyorduk” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 7
  • abdullah ünal 3 yıl önce Şikayet Et
    tıb tan bazen doktorda cıkarmış .... allah razı olsun
    Cevapla
  • AKP sevdalısı 3 yıl önce Şikayet Et
    o nası midesine sığmış
    Cevapla
  • ... 3 yıl önce Şikayet Et
    evet doctor strange nin yapamadığını bizimkiler becerdi
    Cevapla
  • tepeTR 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun bütün sağlık çalışanlarından ve de bu imkanları bunlara sağlayan devletimizden.. ALLAH yokluğunuzu göstermesin.
    Cevapla
  • hıdır kurşat 3 yıl önce Şikayet Et
    maşallah dr larımıza
    Cevapla
  • Zennure 3 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!