Sağlık Bakanı Yardımcısı: Vuhan'da ilk vakayı duyduğumuzda çalışmaya başladık

Sağlık Bakanı Yardımcısı Şuayip Birinci, Vuhan'da ilk vaka duyulduğu an Türkiye'de salgınla mücadele için hazırlıkların başladığını söyledi.

GİRİŞ 28.06.2021 10:19 GÜNCELLEME 28.06.2021 10:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla mücadele Türkiye'de de hızla sürüyor.

Sağlık Bakanı Yardımcısı Dr. Şuayip Birinci, Sağlık Bakanlığı'nın bu süreçteki etkin rolünü ortaya koyarak pandeminin dijital yönetimi konusunda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

39 farklı uygulamayla koronavirüsle mücadeleyi kontrol ettiklerini belirten Birinci, “Bütün sistemi salgın hastalık çerçevesinde entegre ettik. 6 bakanlık 39 farklı uygulamayla entegre. Çok kısa bir sürede Türkiye'ye giren insanların her birini elektronik olarak kayıt altına almaya başladık. Bunların başında HES, e-Nabız ve Reçetem geliyor. Vuhan'da ilk vaka duyulduğunda hazırlık yapıldı' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 2
  • Anadolu 2 yıl önce Şikayet Et
    Biz TÜRKLERİN sağlık teşkilatımız yokmu?2 yıldır virüsün kaynağını bulamayan DSÖ nün peşine takılır onun dediğini yapar onun dediğini haber yaparız. Türk varoluşundan buyana hür olmuştur. Örgüt baştan kaybediyor.Bizde Sağlık Teşkilatımızı Ayyıldızı ile vardır.Türk bir tek YÜCE ALLAH tan korkar. Bu millete parmak sallatmayın şeytanın uşaklarına yeter da....
    Cevapla
  • DSÖ İZİN VERİRSE 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakan Yardımcısı, Bill Gates Vakfı SPARS isimli bir virüs üzerinde çalışıyor. SPARS virüsünün 2025 de yayılma başlaması düşünülüyor. Bu virüsle ilgili aşı çalışmalarına şimdiden başlarsanız 2025'e ancak yetişir zaten. Ya da 'Bu virüslerin sonu gelmez.' deyip Klor Dioksit tabletleri üretin. Virüse yakalanırsak eczaneden bir kutu Klor Dioksit tablet alıp sabah akşam birer tane içeriz, vücudumuzu virüslerden temizleriz olur biter.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!