Bakan Koca'dan delta varyantı açıklaması: İstanbul'da kaç vaka görüldü?

Son dakika haberi: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, delta varyantı ve koronavirüs aşısı başta olmak üzere kritik açıklamalar yaptı.

GİRİŞ 29.06.2021 16:40 GÜNCELLEME 29.06.2021 20:05
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, delta varyantı, müzik yasağı ve koronavirüs aşısı başta olmak üzere kritik açıklamalar yaptı.

YARIN GÖRÜŞÜLECEK 

Koca, "Rapel veya hatırlatma dozu, yarın Bilim Kurulu toplantısının gündeminde olacak" dedi.  

Şehir hastanelerine ilişkin iddialara da yanıt veren Sağlık Bakanı, "Hastanelerin, binaların satışı, devri söz konusu değil. Hastaneler de binalar da arsalar da devletindir" diye konuştu. 

Koca, Fransa iddiasına ilişkin de, "Fransa'nın almadığı aşı Pfizer'ın sattığı ülkelere gidebilir, Türkiye'ye gelmesi gibi bir durum söz konusu değil. Çünkü biz aşıyı BioNTech'ten alıyoruz" dedi. 

DELTA VARYANTINDA KORKUTAN RAKAM

Bakan Koca ayrıca, delta varyantı virüsünün İstanbul dahil 26 ilde görüldüğünü, vaka sayısının 224'e çıktığını, bu vakaların 134'ünün İstanbul'da olduğunu açıkladı. 

DELTA PLUS GÖRÜLDÜ MÜ?

Koca, ülke genelinde şimdiye kadar Delta Plus varyantının görülmediğini söyledi.  

MÜZİK YASAĞI KALKACAK MI?

Bakan Koca, gece 24.00'ten sonra müzik yasağı getiren düzenlemeye ilişkin de ''Biz bütün kısıtlamaları kaldırmak istiyoruz. Bu yasak da kalkacak" açıklaması yaptı.

4 KİŞİDEN BİRİ AŞILI

Türkiye'de 18 yaş üstü nüfusumuzun yüzde 25'inin aşılı olduğunu duyuran Bakan Koca, ''Her 4 kişiden birinin aşısı tamamlandı'' dedi. 

Son dakika haberi: Tren ve otobüs garlarında aşı hizmeti başladıSon dakika haberi: Tren ve otobüs garlarında aşı hizmeti başladı

Bakan Koca'dan taraftar müjdesi!Bakan Koca'dan taraftar müjdesi!

KAYNAK: AA
YORUMLAR 48
  • DELİDİR 2 yıl önce Şikayet Et
    madem şüpeniz var o zaman bayramda bu İstanbul ülkenin her tarafına dağılsın tekrar pandemiyi yükseltelim ne dersiniz, İstanbul'dan dışarıya bayram için çıkmasına müsaade etmezseniz ülke kurtulur yok serbest ederseniz tüm emeklerimiz boşa gider.
    Cevapla
  • Bitez 2 yıl önce Şikayet Et
    Şehir hastanelerinin bazıları Danimarkalılara satıldı diye propaganda yapılıyor..Sonra bize dönüp gördünüz mü satıyorlar diyorlar ama bizim konu hakkında bilgimiz yok..Bu gibi haberler bakanlık ve vatansever medya tarafından derhal ele alınıp milletimiz aydınlatılmalı.
    Cevapla
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    bu ulkede kani bozuk cok hersey derler
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    İsrailin çoğu aşılandı buna rağmen delta varyantı yeniden vakaların artışını engellemiyorsa bu nasıl şiş bu nasıl kebap der insan
    Cevapla
  • Öğretmen 2 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmen olup ben aşı olmam ben aşı olmam diye gezinenlere karşı ne yapcaksınız ? Okullar açıldığjdna yine virüs yine virüs zorunlu tutmadıkça zor
    Cevapla
  • Emin 2 yıl önce Şikayet Et
    Ülkede yaşıyorsan kurallara uyacaksın.HerkesnAşı olmak zorunda, aşı olmayan gitsin evinde otursun, kimsenin başka birinin sağlığını tehlikeye atma hakkı yok!
    Cevapla
  • Ben 2 yıl önce Şikayet Et
    Despotlukla işler asla yürütülmemeli.Aşıya güvenmeyenlere zorla mı yaptıracaksın?Senin inandığına inanmak zorunda değiliz.
    Cevapla
  • Hkn 2 yıl önce Şikayet Et
    Vakalar azaldikca yeni varyantlar icat ediyorlar. Ne virusun kendiliginden ciktigina inaniyorum nede asi denen ne oldugu belirsiz zehirlere. Allah insana akil zeka idrak vermis kullansin diye. baskalarinin akliyla hareket edeceksek beyni bosa tasimayalim.Milenyum cagindayiz her bilgi elinizin altinda okuyun arastirin. Vucudunuza ne enjekte ettirdiginize bakin. Bunca yasaklarin korkunun neden pompalandigina bakin.allahin size hediye ettigi zekanizi kullanin. Her denilene inanmayin. Aydinlanin. Allah biatci baskasinin akliyla hareket edenlere akil zihin nasip etsin.
    Cevapla
  • Almancı 2 yıl önce Şikayet Et
    Tabii eline akıllı telefon alan kendini Prof sanıyor! Bilim kitaptadır, Google da değil!
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    O zaman o aklı kullan ve hastaneden eczaneden içeri girme. Nasıl olsa herşey yalan ve sen zekisin.
    Cevapla
  • Almancı 2 yıl önce Şikayet Et
    Hocam birikimlerinizi bizede lutf edinde bizde nemalanalım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Altını olanlar ekrana kitlendi: Altındaki ani fiyat değişiminin 2 nedeni belli oldu
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı