Sağlık Bakanı Koca'dan 'kısır döngü' mesajı

Son dakika haberi... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Aşı ve tedbirlerle sağlanacak toplumsal bağışıklığın aksi, kısır döngüdür. Salgını bitirmek için tedbirlere uyun, aşınızı olun. Ya tedbir ve aşı, ya kısır döngü!" dedi.

Sağlık Bakanı Koca'dan 'kısır döngü' mesajı
Sağlık Bakanı Koca'dan 'kısır döngü' mesajı
GİRİŞ 22.07.2021 10:10 GÜNCELLEME 22.07.2021 10:32
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Aşı ve tedbirlerle sağlanacak toplumsal bağışıklığın aksi, kısır döngüdür. Salgını bitirmek için tedbirlere uyun, aşınızı olun. Ya tedbir ve aşı, ya kısır döngü!" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 15
  • Zorla 2 yıl önce Şikayet Et
    Zorla ceza yazacağınıza zorla aşı yapın????
    Cevapla
  • fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    ey cemaat. sporla uğraşıyorum. 2 senedir yakalamadık ailece ama bu boşlayan insanlar yüzünden çoluk cocuk yakalandık. hemen aşılarınızı olun. vallahi bağışıklığı çok kuvvetli biriyim beni bile duman etti. hiçbir gribe falan benzemiyor grip bu hastalığın yanında çerezzz. aşınızı olun . bu millete güvenmeyin tedbirinizi alın Allah aşkına
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Misafir adlı yorumcu 40 - 50 milyon insan aşı olmuş Türkiye'de sen gidio en uç örneği vererek aşı olmayı insanlara kötü göstermeye çalışıyorsun. Kusura bakma art niyetlisin. Elbette aşı her insanda işe yarayacak diye bir kural yok. Ve aşının bazı insanlarda yan etkileri de var. Ama bu koca toplum için geçerli değildir. İstisnalar kaideyi bozma.
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun. Bu gün de biri aşı olduğu için vefat etti. Önce kalp krizi geçirdi, hastanede ikinci kez pıhtılaşmaya bağlı kalp krizi geçirdi ve vefat etti. Vefattın yanında anlattıkların çerezzzz, güvenmeyin tedbir alın. Vefat eden kişi, Turgay YILDIZ.
    Cevapla
  • Örnek ülke olmak 2 yıl önce Şikayet Et
    Milletimizin hassasiyeti ülke ekonomisine en büyük destek olacaktır. Pandemi süreci dünyada en gelişmiş ülkelerde ekonomik kriz oluşturmuşken , Sağlık sistemiyle dünyanın örnek alındığı ülke olarak aşı olma konusunda da dünya örnek ülke olmak gerekiyor.
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Buradan yetkililere duyurumdur, aşıları yaptırdık diye boşa akitanlar duyuyorum sahsen kim olduğunu bilmiyorum ama dedikodu dolaşıyor yetkililere duyurulur
    Cevapla
  • Turan 2 yıl önce Şikayet Et
    halen anlamakta zorluk çekiyorum. aşi yapilan doz 70 milyona dayandi hala vaka sayisi artmaya devam ediyor. Bunun türkçe mealini yapabilecek varmı. ya basın virusun artmasi konusunda suni gundem yaratmaya ve korku pompalamaya calisiyor. yada yapilan aşılar bir halta yaramıyor.
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşı yaptırıp virüsten vefat eden milyon da bir olduğuna göre, sizce ne olmuş olabilir.
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Heykel sevenler algı peşinde anlayamadın mı yav.
    Cevapla
  • orhan 2 yıl önce Şikayet Et
    İkinci dediğin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü