Son Dakika: Bakan Koca, 'Aşıda 26 Temmuz' diyerek duyurdu

Bakan Koca, "Aşıda 26 Temmuz" diyerek, birinci, ikinci ve üçüncü doz aşı miktarını açıkladı. Koca, aşılamadaki son durumu aktardıktan sonra, "İlk doz aşısını henüz yaptırmayanların sayısı 22.344.407’e indi." dedi.

GİRİŞ 27.07.2021 10:44 GÜNCELLEME 27.07.2021 12:16
Bu Habere 100 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından aşılamada son durumu duyurdu.

Bakan Koca, "Aşıda 26 Temmuz: Toplam 1 milyon 367 bin 872 doz aşı uygulandı. İlk doz aşısını yaptıranların sayısı 244.868. İkinci doz aşısını yaptıranların sayısı 910.136. Üçüncü doz aşısını yaptıranların sayısı 212.868. İlk doz aşısını henüz yaptırmayanların sayısı 22.344.407’e indi." dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 100
  • marslı 2 yıl önce Şikayet Et
    bakan sen istediğin kadar konuş bu millet konuşmaktan anlamıyor. arkadaş trt1 i bi gece yoğun bakıma bağla canlı izlet millete bi ikisi nasıl ölüyor görsün şöyle. olmadı mı yine o hastalık yok diyenleri al koy o yoğun bakım hastaların yanına. bi iki gece yatsın onlarla beraber. onların halini de göster millete. bizim milletin kafa duvara çarpmadan anlamaz. herkes çok bilir boş bilir. devlet kim ki. ha bi de özgürlük adı altında yapılan şımarıklik. o zaman ayağına gelen aşıyı olmayana da bakmasın devlet. gitsin versin para özelde tedavi olsun.
    Cevapla
  • Alp 2 yıl önce Şikayet Et
    Türk aşısını biran evvel çıkarın bizde güvenerek gururla aşı olalım
    Cevapla
  • Abubekir 2 yıl önce Şikayet Et
    Uğurşahin söyledi yenimutasyonlara yeni aşı üreteceyiz anlaşılan aşı virüsün varyantlarına yetişemiyor ALLAH CC bu hastalik tan müslümanlara kurtuluş nasip etsin amin
    Cevapla
  • Aromalı vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet bir hastalıktan korunmanın en etkili yolu aşılanmaktır. Bu doğru... Yalnız adı aşı konulan her sıvı da eğer hastalıktan korumuyorsa tam aşı değildir. Olana da olmayana da iyi şanslar..
    Cevapla
  • Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşı oldum,aşı olanların çoğunluğunun bu kadar saldırgan ve agresif oluşu benide korkutuyor.arkadaşlar biz aşı olduk neden korkuyorsunuz, bize kimse bulaştıramaz.neden bu kadar gerginiz,kendiniz ve sevdiklerinize yaptırın, tanımadığınız insanlarla nie tartışıyorsunuz azcık sakin.aşı olduk biz korkamyın kimse bize zarar veremez azcık sakin,relax.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler