Son Dakika: Bakan Koca illere göre haftalık koronavirüs vaka haritasını paylaştı

Son dakika haberi... Sağlık Bakanı Koca, 7-13 Ağustos'ta illere göre her 100 bin kişide görülen Kovid-19 vaka sayılarını açıkladı. Batman, Diyarbakır, Rize, Bingöl ve Siirt 100 bin kişide en çok Kovid-19 vakası görülen iller oldu.

GİRİŞ 19.08.2021 11:22 GÜNCELLEME 19.08.2021 13:09
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "İllerimizde 100.000 nüfusa karşılık gelen bir haftalık toplam vaka sayısını gösteren insidans haritasının güncel halini ekte görebilirsiniz. Salgın son hasta iyileşmeden bitmiş sayılmaz. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyalım" açıklamasında bulundu.

İllere göre haftalık Kovid-19 vaka sayısı, her 100 bin kişide İstanbul'da 181,96, Ankara'da 199,55, İzmir'de 49,81 oldu. 

EN ÇOK VAKA GÖRÜLEN 5 İL

Haftalık verilere göre Batman, Diyarbakır, Rize, Bingöl ve Siirt 100 bin kişide en çok Kovid-19 vakası görülen iller oldu.

Bakan Koca illere göre haftalık koronavirüs vaka haritasını paylaştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 33
  • Temel reis 2 yıl önce Şikayet Et
    Millete hâlâ maske tak diyorsunuz, ölmediniz ya takacak. Bu acele niye? Maske, mesafe ile nasıl samimiyet sağlanacak? İnsan dediğin dostu arkadaşı için ölümü göze alır. Buşuna denmemiş; ÖLENE kadar, ÖLÜNCE KADER.
    Cevapla
  • Aslan 2 yıl önce Şikayet Et
    Batman'da ikamet ediyorum. Burda maske takma falan yok kardeşim. Maske takanla dalga geçilen bir yer burası. Sosyal mesafe dersen dayak yersin. Coronadan akrabası , komşusu veya arkadaşı ölüyor , adam gene de corona falan yok diyor, yalan diyor. Kahvehanelerde sigara dumanını birbirlerinin ağzına üflüyorlar mesela. Kucak kucağa oturuyorlar. Dolmuşlarda maske takmak yasaklanmış sanki. Ee tabii sonuç ortada.
    Cevapla
  • Düğün Dernek 2 yıl önce Şikayet Et
    Düğünlere ve cenazelere katılanların sayısıyla ilgili bir sınırlama gelebilir. Çocuklar ve yaşlıları buralardan uzak tutmak lazım.
    Cevapla
  • ismailll... 2 yıl önce Şikayet Et
    farkindamisiniz.aşı ve vürüs tablosuna baktığinizda genellikle akdeniz ege trakya bölgeleri mavi yani aşı oranı çok yüksek.guneydogu kırmızı diğer yerler sari...zenginlik.okuma yazma oranı.kaliteli yasam..tablonun renklerinde.
    Cevapla
  • Yo ten 2 yıl önce Şikayet Et
    Bingölde toplam covid sayısı 1500 yasizde? Canım
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Koronna her taraftan sırtlan gibi saldırıyor vatanda hiç aldırmıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan'dan son dakika Fransa duyurusu: Olacaklardan bizi sorumlu tutmasın!
Türkiye'den BM'nin Filistin kararı hakkında ilk açıklama