Bakan Koca bin pişman olan hastayı paylaştı: 15-20 gündür zor nefes alıyorum

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Covid-19 aşısı yaptırmayan ve korona virüse yakalanan Emine İçöz’ün yoğun bakım sürecinde yaşadıklarını anlattığı bir video paylaştı.

GİRİŞ 25.10.2021 23:03 GÜNCELLEME 25.10.2021 23:03
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

 İçöz videoda 15-20 gündür çok zor nefes aldığını belirterek, "Aşınızı vurun" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından Covid-19 aşısı yaptırmayan ve korona virüse yakalanan Emine İçöz’ün yoğun bakım sürecinde yaşadıklarını anlattığı bir video paylaştı. Videoda İçöz, “40 yaşındayım. 40 yaşından beri yaşamadığımı yaşadım ve soluk alamadım. Nefes alamadım. Çok zor. Ben aşı vurulmadığım için 15 günden beri böyle yatıyorum. Kemiklerim ve vücudum çok sızladı. Grip oldum gibi hissettim. Ondan sonra yeme içmeden düştüm. Ama ben çok kötü geçirdim. Bugün yakalandıysam ertesi gün çok halsiz kaldım. Bu kadar kötü yakalanacağımı bilseydim vurulmak isterdim. 15-20 gündür zor nefes alıyorum. Çok şükür. Allah’ım inşallah beni çocuklarıma bağışlayacak. Aşınızı vurun. Benim yaşadıklarımı yaşamayın” dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • alidai 2 yıl önce Şikayet Et
    şu aşı karşıtlarını anlamıyorum hakikaten 10 ekimde pozitif çıktım 2 doz biontech aşısı olduğum için 14 gün karantinada kaldım hem de delta varyantı olduğu söylendi yaşım 51 evimde dinlenerek ve sadece iki sefer hafif baş ağrısı şeklinde etkilenerek sorunsuzca süreci atlattım o kadar örnekler varken bunlara inanmayanlar içn düşüncem aşıdan ziyade otoriteye karşı olmak amaç devletimiz vatandaşını korumak ve tedavi etmek için afedersiniz bir yerlerini yırtarken buna uymamanın başka açıklaması yok bence
    Cevapla
  • atilla 2 yıl önce Şikayet Et
    yav hehe
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süleyman Soylu sessizliği bozdu! 3 isme tepki gösterdi
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı