30 yıllık aktardan kış ayları için şifalı tarifler: Öksürük ve nefes darlığına birebir

Zonguldak'ta 30 yıldır aktarlık yapan 56 yaşındaki İsmail Yılmaz kış aylarında artan öksürük, bronşit, nefes darlığı gibi hastalıklara iyi gelen bitkileri açıklayarak şifalı karışım tarifi verdi.

30 yıllık aktardan kış ayları için şifalı tarifler: Öksürük ve nefes darlığına birebir
30 yıllık aktardan kış ayları için şifalı tarifler: Öksürük ve nefes darlığına birebir
GİRİŞ 27.11.2021 18:58 GÜNCELLEME 27.11.2021 18:58
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Zonguldak’ta 30 senedir aktarlık yapan 56 yaşındaki İsmail Yılmaz, öksürük, bronşit, nefes darlığı gibi hastalıklara iyi gelen bitkileri açıkladı. Yılmaz, Ihlamurun içerisine atılan zencefil, havlıcan, tarçın karanfil, kuşburnu gibi ürünlerin kaynatılarak içildiği zaman bağışıklık sistemini kuvvetlendirerek bu hastalıklara iyi geldiğini ifade etti.

3 aydan uzun süren bel ağrısına dikkat! Genellikle 30 yaş altında ortaya çıkıyor3 aydan uzun süren bel ağrısına dikkat! Genellikle 30 yaş altında ortaya çıkıyor

AMAÇ BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ GÜÇLENDİRMEK

Aktar İsmail Yılmaz konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Vatandaşlar öksürük, bronşit, nefes darlığı gibi şeylerden dolayı bizlere geliyorlar. Biz zaten karışım yapıyoruz. Ihlamur veriyoruz. Ihlamurun içerisine atılan zencefil, havlıcan, tarçın karanfil, kuşburnu gibi ürünler veriyoruz. Bunlar kaynatıp içildiği zaman iyi geliyor. Bunlar hem göğsü yumuşatıyor hem de balgam söktürüyor. Hem de nefes darlığına iyi geliyor. Korona içinde zeytin yaprağı kekik, çam kozalağı pekmezi, çam kozalağı pekmezini de öneriyoruz. Bu ürünleri 15-20 TL arasında temin edebiliyorsunuz. Biz her sene bunları veriyoruz. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek amacıyla insanlar bunu içiyor."

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • Yahya 2 yıl önce Şikayet Et
    Exra bilgiye gerek yok karışık kış çayı bal zencefil bunu 6yasindaki çocukta bilir
    Cevapla
  • Seray körpe 2 yıl önce Şikayet Et
    çok teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!