Bağışıklık sistemini güçlendirmenin yolu vitamin deposu meyvelerden geçiyor!

Uzmanlar içinde bulunduğumuz salgın döneminde kış aylarının gelmesi ve Omicron'un ülkemizde artışa geçmesiyle beraber taze meyve ve sebzeleri kullanmanın öneminin daha da artması konusunda uyarılarda bulundu.

Bağışıklık sistemini güçlendirmenin yolu vitamin deposu meyvelerden geçiyor!
Bağışıklık sistemini güçlendirmenin yolu vitamin deposu meyvelerden geçiyor!
GİRİŞ 29.12.2021 17:45 GÜNCELLEME 29.12.2021 17:45
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Uzmanlar, vatandaşlara özellikle mevsim geçişlerinde daha fazla meyve tüketmeleri noktasında uyarılarda bulunurken, vatandaşlar C ve D vitamini ihtiyacını organik meyve sularıyla karşılıyor.

Faydadan çok zarar! Aşırı bitki çayı tüketimi böbrekleri tahriş ediyorFaydadan çok zarar! Aşırı bitki çayı tüketimi böbrekleri tahriş ediyor

5 YILDIR ORGANİK MEYVE SUYU SATIŞI YAPIYOR

Bursa’da beş yıldır organik meyve suyu satışı yapan Yusuf Ahmet Kuru, “Şu ân en çok nar suyu ve havuç suyu tercih ediliyor. Yerli müşterilerimizin yanı sıra turistlerde bu içeceklerimizi tercih ediyor. Fiyatlarımız 7 lira ile 10 lira arasında değişiyor. Pandemi sebebiyle satışlarımız arttı, insanlar hasta oldukça organik meyve sularına daha fazla talep oldu. Bizden bir bardak satın alan vatandaşlar sonra daha fazla almak için geliyorlar” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    yalnız anında sıkılır sıkılmaz içilmesi lazım,bazı yerler önceden sıkıp ağzı kapaklı bardaklara koyuyor,ve saatlerce beklediği için içinde vitamin diye birşey kalmıyor.meyve sıkılıp hemen tüketilmese,beklerse vitaminler yok olmaya başlıyor çünki.onun için alırken gözünüzün önünde sıktırıp taze tüketin.
    Cevapla
  • İSTANBULLL 2 yıl önce Şikayet Et
    Koladan, hazır içeceklerden bin kat iyi, bu girişimi tebrik ediyorum, sıcak bitki çayları içinde bu tarz girişim olsa tutar bence. Yolunuz açık olsun
    Cevapla
  • bir bilen 2 yıl önce Şikayet Et
    İçin ve şeker hastası olun,doğru olanı posalı meyve tüketmektir ve şekerden dolayı günlük miktar yarım elma kadardır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi