Göbek yağları nasıl erir? 4 günde göbek eriten kür...

Baharın gelmesiyle kışın hantallığından ve vücutta meydana gelen ödemden kurtulmak için sıkı bir diyete başlamadan önce vücudu zararlı beslenme alışkanlıklarının etkisinden kurtarmak gerekir. Tüm bedeni kısa sürede arındıracak kür tariflerini düzenli olarak uyguladıktan sonra vücutta oluşan kalori açığı sayesinde kalıcı kilo verilmeye de başlanır. Peki göbek yağlarını en iyi ne eritir?

Göbek yağları nasıl erir? 4 günde göbek eriten kür...
Göbek yağları nasıl erir? 4 günde göbek eriten kür...
GİRİŞ 09.11.2022 16:15 GÜNCELLEME 09.11.2022 16:15

Göbek eriten kür tarifleri, daha çok zararlı alışkanlıklardan kaynaklı göbek ve bel bölgesinde meydana gelen ödem ve yağlanmanın kısa sürede geçmesini sağlamaktadır. Doğru malzemelerle yapılan kür, tüm vücudu baştan aşağı toksinlerden arındırarak iç organların daha sistematik şekilde çalışmasına yardımcı olur. Vücudun ikinci beyni olarak isimlendirilen bağırsakların sağlıklı bir şekilde çalışması da vücuttaki hantallığın ve ödemin kısa süre atılmasını desteklemektedir. İşte karın bölgesi yağlarını kısa sürede eriten kür tarifi...

10 günde göbek eriten diyet: Kısa sürede göbek eriten egzersizler....10 günde göbek eriten diyet: Kısa sürede göbek eriten egzersizler....

4 Günde Göbek Eriten Kür

Yağlı ve aşırı şekerli beslenmekten kaynaklı bel ve göbek bölgesinde yağlanmalar ve şişkinler başlar. Doğru beslenme taktikleriyle bu yağlanmanın kısa sürede geçmesi oldukça muhtemeldir. 4 günde göbek ve bel bölgesini incelten kür tarifi için malzemeler:

1 adet kapya biber

1 yemek kaşığı chia tohumu

1 tatlı kaşığı keten tohumu

Yarım demet maydanoz

1,5 su bardağı kefir

4 Günde Göbek Eriten Kür

Hazırlanışı:

Kapya biber ince ince dilimlenir, üzerine keten tohumu ve chia tohumu ilave edilir. Yarım demet maydanoz ince ince kıyılır ve karışımın üzerine eklenir. Son olarak 1,5 su bardağı kefiri de ilave ettikten sonra karıştırarak tüketilebilir. Kilo verme süresini hızlandırmak için hazırlanan kür, öğle ya da akşam öğünleri yerine yenmesi tavsiye edilir. Böylece vücudun toksinlerden arınmasının yanında ortaya çıkan kalori açığı sayesinde daha kısa sürede kalıcı kilo verilebilir. 

Hem sağlıklı hem de besleyici olan göbek eriten kür tarifi isteğe bağlı olarak blenderden geçerek sıvı olarak da tüketilebilir. Vücudun günlük vitamin ve mineral ihtiyacının en sağlıklı şekilde karşılayan keten tohumlu kür sayesinde kilo verirken iç organların sağlığı da korunur.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular