'Somuncu Baba Aşkın Sırrı' vizyona giriyor

Dört mevsimin yaşandığı “Somuncu Baba Aşkın Sırrı” filmi 1 Nisan 2016’da vizyona giriyor.

'Somuncu Baba Aşkın Sırrı' vizyona giriyor
'Somuncu Baba Aşkın Sırrı' vizyona giriyor
GİRİŞ 31.03.2016 15:58 GÜNCELLEME 31.03.2016 16:39

Aksaray Belediyesi’nin himayesinde çekimleri gerçekleştirilen film, 2016 yılının merakla beklenen filmleri arasında ilk sıralarda yer alıyor.

Yönetmenliğini ve yapımcılığını Kürşat Kızbaz’ın üstlendiği “Somuncu Baba Aşkın Sırrı” filminde Furkan Palalı, Ali Sürmeli, Altan Akışık, Altan Gördüm, Emin Olcay, Fırat Tanış, Gürkan Uygun, Haldun Boysan, Kenan Bal, Saruhan Hünel, Sinan Albayrak, Suna Selen, Tuvana Türkay, Yunus Emre Yıldırımer’in de aralarında bulunduğu dev bir oyuncu kadrosu rol alıyor.

“Somuncu Baba Aşkın Sırrı” filminde genç bir dervişin ilahi aşkı arayışı ve bu uğurdaki zorlu mücadelesi, epik bir dil ve anlatımla sevda, ayrılık, sabır ve tevazu gibi temalar üzerinden işleniyor.

Film aynı zamanda Somuncu Baba'nın aşkı arama yolunda Hicaz'dan Şam'a ve Bursa'dan Aksaray'a uzanan hikayesiyle bir yol filmi olma özelliği de taşıyor. 

“Somuncu Baba Aşkın Sırrı” filmi 1 Nisan'da Kral FM’in medya sponsorluğunda Türkiye'de sinemaseverlerle buluştuktan sonra İngilizce, Almanca, İspanyolca, Fransızca, İtalyanca, Japonca, Çince ve Rusça alt yazılı versiyonlarıyla 50 ülkede vizyona girecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor