İncir Reçeli yurtdışına açılıyor

Senaristliğini ve yönetmenliğini Aytaç Ağırlar'ın yaptığı "İncir Reçeli" adlı film, Almanya, Avusturya ve İsviçre'de gösterime girdi.

İncir Reçeli yurtdışına açılıyor
İncir Reçeli yurtdışına açılıyor
GİRİŞ 03.09.2011 15:01 GÜNCELLEME 03.09.2011 15:01

Avrupa'da filmin dağıtımını yapan AF şirketinin sahibi Ali Fidan, Berlin'deki Neukölln semtinde bulunan Karlı sinemasında filmin basın gösterimi öncesinde yaptığı açıklamada, "İncir Reçeli" filminin Almanya, Avusturya ve İsviçre'de gösterime girdiğini ve 23 ayrı sinemada gösterilmeye başlandığını belirtti.

Türkiye'de Mart ayında vizyona giren, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenen filmin büyük ilgi gördüğünü, yaz tatilinde yeniden vizyona girdiğini ve ilkinden daha fazla seyirci topladığını ifade eden Fidan, çok kaliteli bir film olarak nitelendirdiği "İncir Reçeli"nin reklam çalışmasının büyük bir kısmını da Alman medyasıyla birlikte yaptıklarını kaydetti.

Filmin vizyondan kalkmasından sonra da Almanca senkronunu yapacaklarını belirten Fidan, bunun için iki Alman televizyonundan teklif aldıklarını sözlerine ekledi.

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Altay raylı sistem projelerini duyurdu: Konya demir ağlarla örülüyor!
Kerem transferinde son gelişme: Süper Lig'e gelirse bizde oynar