Özkök Paşa'ya torun geliyor

Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök’ün, aylar önce Çankaya Köşkü’nde katıldığı bir resepsiyonda dile getirdiği torun özlemi diniyor. Kız mı erkek mi olacağı kesinleşen Özkök'ün torununun adı bakın ne olacak.

Özkök Paşa'ya torun geliyor
Özkök Paşa'ya torun geliyor
GİRİŞ 11.08.2005 11:32 GÜNCELLEME 11.08.2005 11:32
Özkök

’ün küçük oğlu Çağlar Özkök’ün eşi Berrak Özkök bir kız çocuğu bekliyor. Bu davette gazeteciler Özkök’e, emekli olunca anılarını yazıp yazmayacağını sormuştu. Özkök, emekli olunca köşesine çekilip sade bir şekilde tadını çıkarmayı düşündüğünü, kitap yazmayı ise düşünmediğini belirtmişti. Özkök, çocuklara düşkünlüğünü dile getirince bir gazeteci, ‘Torununuz var mı?’ diye sormuş ve ‘Yok, ama inşallah olacak. Küçük oğlum söz verdi’ yanıtını almıştı. 6 Aralık 2003’te Merkez Orduevi’nde sade bir nikah ve düğün töreniyle evlenen Çağlar-Berrak çiftinin, önümüzdeki günlerde bir kız çocuk bekledikleri öğrenildi. İki erkek evlat sahibi olan Hilmi-Özenç Özkök çifti, kız torunları sayesinde, bu açığı da kapatmış olacaklar.

ADI: BEREN

Torunun adı da şimdiden belirlendi: Beren. Beren; çalışkan, azimli, güçlü anlamına geliyor. Bir anlamı da İsimler Sözlüğü’ne göre kuzu. Baba adayı Çağlar Özkök, bir özel firmada mühendis olarak çalışıyor. Eşi Berrak Özkök ise evlendikten kısa süre sonra Vakıfbank’taki görevinden ayrılmıştı. Özkök’ün büyük oğlu Gürler ise bankacı.(Hürriyet)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bebek Otel skandalı büyüyor! Şantaj arşivi çıktı! İş insanları, oyuncular, mankenler...
Resmi Gazete'de yayımlandı! Hacı Ali Özel, Dışişleri Bakan yardımcılığına atandı