Kamer Genç'ten haddini aşan tepki

Japon Milli Günü'nde tartışma yaşandı. CHP Milletvekili Kamer Genç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın konuşması sırasında Erdoğan'a tepki gösterdi.

Kamer Genç'ten haddini aşan tepki
Kamer Genç'ten haddini aşan tepki
GİRİŞ 26.11.2013 20:39 GÜNCELLEME 27.11.2013 18:32
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

Genç, "Sen hangi sıfatla burada bu kadar konuşuyorsun" sözleri üzerine Genç'e Erdoğan'ın korumaları müdahele etti. Enerji Bakanı Taner Yıldız, "Terbiyesizleşme bu kadar" diyerek Genç'e tepki gösterdi. Erdoğan'ın korumaları Genç'i kürsüden uzaklaştırdı.  Bu esnada Genç, "Ben milletvekiliyim dokunamazsınız" dedi.

YORUMLAR 80
  • Hiçkimse 10 yıl önce Şikayet Et
    SORUDA yanlış, Üslupda.KAMER GENÇ İSTİFRASININ sebebi ise Emine ERDOĞANIN KONUŞMASI değil,O KILIKLA TC.yi TEMSİL ETMESİ.29 Ekimde BİZİM törende KONUŞMA YAPAN JAPON başbakan eşine KARŞILIKLILIK(mütekabiliyet). esasına göre bir nevi JEST olarak onların TÖRENİNDE de bizim BAŞBAKAN eşi KONUŞMUŞTUR. OLAY BUNDAN ibaret olmalı iken KADIN HAKLARININ YILMAZ BEKÇİLERİ olan chp grubunun övünç kaynağı malum varlık " KAMBERSİZ düğün, KAMERSİZ REZALET OLMAZ " prensibi gereği REZALET ÇIKARMA görevini ÜSTÜN BAŞARI ile yapmış,MEMLEKETİ DÜNYAYA REZİL ETMEYİ başarmıştır. Eminim bu BAŞARISINI TUNCELİ ve chp ÖDÜLLENDİRECEKTİR ! Bu varlığın HAZIMSIZLIK nedeninin ÖZÜ ise 4 HANIMIN MECLİSE BAŞÖRTÜYLE GİRİŞİNE chp 'nin SES ÇIKARAMAMIŞ olmasıdır. Tabi ki chp bunu iyi niyet veya önceki yaptıklarından pişmanlık için değil sırf SEÇİM YATIRIMI olarak yapmak zorunda kaldı. Ama bu kadarcığına bile TAHAMMÜL EDEMEYEN " KART chp'li , KATI LAİKÇİ ve MEZHEP MİKSERİ " kişilerden en önde geleni olarak " bay KAMER " kendine yakışanı yaptı.ÖDÜLÜNÜ ALACAĞINA ŞÜPHEMİZ YOK !
    Cevapla
  • mithat aydemir 10 yıl önce Şikayet Et
    mustafa kemal . senin kamer gençten yada bugünkü açıklamasıyla ona sahip çıkan kılaçtaroğlundan ne farkın kaldı bende onu merak ediyorum..
    Cevapla
  • rana gül 10 yıl önce Şikayet Et
    chpnin tacizci zihniyetinin tacizcisi,. saygısızlık ve haddini bilmeyenler kelimesine uyumlu olan chpnin ......... başka ne beklenir ki?Ancak chp bunu başarır çünkü onlar bu ........ övünüp, bir buna tahammül edemiyorlar diyen k.k ya al bunu yedi yirmidört senin olsun,biz valla muhatap olmaya da tahammül edemiyoruz ve hatta bu chpyi bu hale getirenler kadar kalitesizlik seviyesizlikten dolayı chpyi KINIYORUM! UTANÇ VERİCİ CHP!
    Cevapla
  • - mert - 10 yıl önce Şikayet Et
    kamer genci anlayamadim - onun derdini anlayan varmi ??!. neden kiziyor emine hanim konusurken ? emine hanim basbakanin esi bir kere. dünyanin cogu yerinde "first ladyler" bu tür toplantilarda, böyle günlerde ve sivil toplumlarin önünde konusma yapar. anlasilan kamer genc bu tür organize olaylarini simdiye kadar dünyada ya hic görmemis yada kiskancindan kuduruyor. emine hanim first lady olmazsa bile türkiyede basbakanlar cumhurbaskanlardan daha cok aktif siyasetin icinde oldugu icin emine hanimda first lady gibi sayilir. konusmasi gayet normal. sosyal aktivitelerde, sivil toplumlarda ve bu tür organizasyonlarda konusabilmesi gerekir. ne var bunda ??! kamer genc in zihniyeti ya geride kalmis. yada kiskancindan catliyor. o gitsinde ciceklerini sulasin.
    Cevapla
  • Mustafa Kemal 10 yıl önce Şikayet Et
    Soru doğru, üslup Kamer Genç ce... Türkiye Cumhuriyeti bakanı varken aslında önce o söz almalıydı. Nezaketen Emine Hanımda konuşmasıyla renklendirebilirdi. Asıl ben sorunun cevabını merak ediyorum...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sabit ve hareketli kara hedefleri nokta atışıyla imha edildi
Türkiye'nin hamleleri sonrası İsrail'den Irak komplosu! Ankara darbeyi vurdu gözleri döndü