Bakan Şahin, Genç'i millete şikayet etti

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, CHP Milletvekili Kamer Genç'in, Emine Erdoğan'a yönelik sözlerinin seviyesizce ve dengesizce olduğunu belirterek, parti yönetimini göreve davet etti.

Bakan Şahin, Genç'i millete şikayet etti
Bakan Şahin, Genç'i millete şikayet etti
GİRİŞ 27.11.2013 09:29 GÜNCELLEME 27.11.2013 09:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bakan Fatma Şahin, yaptığı açıklamada dün Japonya Büyükelçiliğinde Japon Milli Günü münasebetiyle düzenlenen gecede CHP Milletvekili Kamer Genç'in seviyesizce ve dengesizce sözleriyle yine kimseyi şaşırtmayarak kendisine yakışanı yaptığını vurguladı. Şahin, Kamer Genç'in Emine Erdoğan'a yönelik kullandığı ifadeleri duyunca neler hissettiğini şöyle aktardı: "Daha bir gün önce Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü'ndeki temenniler aklıma geldi. Ama maalesef kalpleri katılaşmış ve gözleri kapanmış bu tip insanlara verilen mesajlar fayda etmiyor ve Japonya Büyükelçiliği'nde kendi ülkesinin Başbakanı'nın eşine dahi utanmadan saygısızlık ediyor. Artık sınırları aşarak uluslararası bir platformda dahi asgari nezaket ve görgü kurallarını çiğneyerek ülkemizin imajını zedeleyen ve aynı zamanda da kadına yönelik şiddet ve nefret içerikli sözler sarf eden bu kişiyi yüce milletimize şikayet ediyor, parti yönetimini de göreve davet ediyorum."

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 1
  • mehmet akif 10 yıl önce Şikayet Et
    MİLLETE NİYE ŞİKAYET EDİYORSUN. KADIN VE AİLE BAKANISIN . AYRICA HÜKÜMETTESİN , GEREĞİNİ YAPSANA .... sn . kadın ve aile bakanımız gereyini sizden daha iyisi yapamaz..bayan erdoğana yapılan bu çok çirkin hakaret cezasız mı kalacak .. sn şahin , kadın bakanı olduğunuzu görelim .hadi gösterin kendinizi...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Karadeniz gazı için yol açıldı: Türkiye artık Avrupa'ya satabilecek
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında 4 Emniyet görevlisi gözaltına alındı