Erdoğan'dan ilk cevap: Çıkar cübbeni...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar'da gerçekleşen 22. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'na cevap verdi.

GİRİŞ 10.05.2014 14:40 GÜNCELLEME 10.05.2014 15:47
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan; "Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu için geniş değerlendirmeyi yarın kapanış konuşmasında yapacağım. Neymiş Anayasa profösürüymüş. Ne olursan ol. Siyaseti çok seviyorsan çıkar cübbeni siyasete gir. Çık meydana ve kendini ispat et. Orada Cumhurbaşkanı var, Genel Kurmay Başkanı var başka şeyler konuşuyor. Danıştay başkanı 25 dakika konuşuyor. Kendisi çıkmış 1 saat konuşuyor. Tabi orada bir kısım da şak şakçılar var. Konuştukça konuşuyor bu insanlar seni dinlemek zorunda mı ya! 

"BİZİM VAN'DA YAPTIKLARIMIZDAN HABERİ YOK"

Bizim Van'a yaptıklarımızdan haberi yok. Neymiş konteynırı gezmiş. Böyle şey olmaz. Kafa tipi de belli zaten. Bugün bir tiyatro seyrettik Danıştay toplantısında. Danıştay başkanı dört dörtlük konuşma yaptı. Eleştirdi. Ama arkadan bu çıkıyor kalkıp 1 saat konuşuyor. Bu ne edepsizlik bu ne terbiyesizliktir. Bunların devlet protokolünden de haberi yok" dedi.

YORUMLAR 7
  • Mustafa Giresunlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Yer başbakanın altından gitti!!!. Birkaç cümle söyleyeceksiniz 70 milyona başbakanlık yapan biri yerle bir olacak.Birde obamanın şu son konuşmasını izleyin ve aradaki kalite farkını görün tesadüfmüdür nedir bilmiyorum ama obamada hukukçu :))))
    Cevapla
  • HALUK DEMİREZEN 9 yıl önce Şikayet Et
    HODRİ MEYDAN ! . Burdan açık söylüyorum alacağı oy yüzde otuzu bulmaz. Boyunun ölçüsünü alır. Oda biliyor onun için oralarada cüpbenin altına saklanıp o cübbe sayesinde o konuşmaları yapıyor. Tıpkı diğer cübbelinin yaptığı gibi. Bu da öbürüde cübbesini çıkarsın aday olsun inanın yüzde otuzu göremezler. Bir Türk Milliyetçisi olarak açık söylüyorum bunları asla desteklemek için bunlara oyvermem Erdoğan yada Gül hangisi aday olur ise bu oyuna karşılık bu oyunu bertıraf etme adına oyum onlara. Evet daha önceki yıllarda hükümeti yönlendirenler başka idi ve bunlar hükümetin gücü ile bu vatanın evlatlarından kimlerin canını yakmadı ki işte ozaman bende hükümet yanlış yapıyor diye eleştirdim. Ama bu gün Sayın Başbakanımız bu paralel yapı ile ilgili hata yaptım dedi ve bu hatasını anladığını ortaya açık bir şekilde koydu ve bunlarlada kararlı bir şekilde mücadele etmeye başladı ya bu gün "Bizde Sizdeniz" Milliyetçilikte Muhafazakarlıkta işte bu Helal olsun sana Sayın Başbakanım.
    Cevapla
  • Cem Tekin 9 yıl önce Şikayet Et
    BUNU SENDEN BASKA KIMSE YAPAMAZDI.. YAPAMAZ DA.. henuz cumhurbaskanı olma? veya hıc olma.. herkosulda sevılıyorsun..
    Cevapla
  • mehmet ali 9 yıl önce Şikayet Et
    katillerin avukati.... bu adam şeytanın avukatlıüı yapyor hani katil cem garipoğlu var ya işte onu savunan avukat çıkmış bugün utanmadan şov yapmaya çalışıyor...sen kimsin leeen sn erdoğan van için ne yaptığını biliyormusun ey gafil karanlık adam sn erdoğanın türkiyeye yaptığı hizmet sen ve temsil ettiğinin ideolojinin hayal bile edemezsiniz utanmadan çıkmışın siyaset yapıyorsun sıkıyorsa çıkar cüppeyi siyaset yap al milletin osmanlı tokadını..
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu zihniyete söyleyecek kelimeler bulamıyoruz!!!!!!!!. .........Bunlar nasıl halkın hukukunu savunacak!!!! ...Milletin gözüne baka baka Resmen yalan söylüyor Milletin temsilcilerine hakaret ediyor!!!!!!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması