Özgecan Aslan için önemli Tweet'ler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından Tarsus'ta hunharca katledilen Özgecan Aslan ile ilgili bir Tweet attı.

Özgecan Aslan için önemli Tweet'ler
Özgecan Aslan için önemli Tweet'ler
GİRİŞ 16.02.2015 22:19 GÜNCELLEME 16.02.2015 23:03
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ı canice katleden faillerin, hak ettikleri cezayı en ağır şekilde almaları için bizzat davanın takipçisi olacağını bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından değerlendirmelerde bulundu.

Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

"Özgecan kızımızı canice katleden faillerin, hak ettikleri cezayı en ağır şekilde almaları için bizzat davanın takipçisi olacağım. Özellikle karar mekanizmalarının büyük çoğunluğunu oluşturan beyefendilere sesleniyorum: Bu olay hepimizin kızının başına gelebilirdi. Bu konuyu işte bu hassasiyetle, hep birlikte sahiplenmedikçe gerçek bir iyileşme maalesef mümkün olmayacaktır.

Cahiliye döneminde kız çocuklarını diri diri toprağa gömenle kadına şiddet uygulayan arasında bizim nazarımızda hiçbir fark yoktur. Kadını zayıf görerek, kadını korumasız, aciz görerek ona şiddet uygulayan her kim olursa olsun alçaktır, zavallıdır."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • maremer 9 yıl önce Şikayet Et
    Asıl sorun vicdan eğitimi/dini eğitim eksikliği. Dini ehil ellerde ve doğru öğretebilirsek sorun büyük ölçüde ortadan kalkar. Bir insan ya kanundan korkmalı yada Allahtan. Kanun polisin olduğu yerde etkili ama Allah gg her yerde.
    Cevapla
  • dobra 9 yıl önce Şikayet Et
    bu halkın vijdanı rahatlaması için bu tur canavarların ceza evi koşulları hükümlüyken basına yansıtılmalı
    Cevapla
  • mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaskanim sizi seviyor ve takdir ediyorum... Fakat Butür suçlular çoğu an cezasız kaliyor maşeri vicdan yaralaniyor. Cezasız kalan suçlar başkasına örnek ve özenti oluyor. Değerlerden uzaklaşarak sanki hristiyanliğa kayıyoruz. Bunlar huzuru birlikteliği herseyden öte yasama sevincini ve adalete olan güveni sarsıyor.. Benim kızım tasımali eğitim baska köye gidiyor daha 6 yasında ve benim içim hiç rahat değil. Türkiyenin acilen sivil ve insanin dokunulmazliğini önceleyen bir anayasaya ihtiyacı var.. İlk ve zorunlu eğitimde değerler eğitimine din kültürü dersi içerisinde bu kişilik haklarına saygı adabi muaşeret kurallarına hayati şekilde ihtiyaç var.. Saygılarımla..
    Cevapla
  • Tarik 9 yıl önce Şikayet Et
    Erdogan ne demisse dogru demistir ! sevgiler ve saygilarim'la cumhur baskanim.
    Cevapla
  • Yusuf 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanım, Seni Seviyoruz lakin, görüyorumki her geçen gün seni daha da pasivize ediyorlar. Bu olaylar artacak, Kurduğunuz ve kabul ettiğiniz sistem Sürekli Suçlu üretmektedir. Bir sisteminiz yoktur efendim. Sürekli Ceza, Yaptırım, engel zor kullanma, ve kısır dongu. Bu her alanda boyle devlet kurumları surekli suclu ve problem uretiyorlar. Cunku sistem yok. Bakınız bu ailenin sosyolojik durumlarına. Bosanmıslar, karışık parcalanmıs aileler. Daha ne diyelim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Nicolo Zaniolo'da korkulan oldu! Galatasaray'ın planı suya düşebilir
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında 4 Emniyet görevlisi gözaltına alındı