Özgecan'ın ailesinden Erdoğan'a siyah başörtüsü

Erdoğan, Özgecan Aslan'ın ailesine sabır dilediğini söyleyerek, "Bugün gönderdikleri siyah başörtülerini ve mesajı aldım" dedi.

GİRİŞ 18.02.2015 14:03 GÜNCELLEME 19.02.2015 06:27
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ATO Congresium'da,AFAD'ın 22 lojistik merkezinin açılış töreninde konuşma yaptı.

Özgecan'ın akrabaları Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ailesinin gönderdiği kutu içierindeki siyah başörtüsünü teslim etti. Konuşmasında Mersin'de vahşice katledilen Özgecan Aslan'a Allah'tan rahmet, ailesine ise başsağlığı dilediğini söyleyen Erdoğan konuşmasını şu sözlerle sürdürdü;

BAŞÖRTÜLÜ MESAJ

Özgecanımız'ın katilleri hemen yakalandı. Ama yeter mi? Hayır. Bunlara en üst seviyeden ceza verilmesi gerekir. Anne ve babanın tavrına hayran oldum. Verdikleri mesajlar tüm insanlık içindi. Bugün gönderdikleri siyah başörtülerini de aldım, inşallah o mesaj beyaz başörtüleriyle devam eder. Dilerim terör estirenler de bundan nasibini alırlar. Barış sürecinde huzuru arıyoruz."

KUTUNUN İÇİNDEKİ MESAJ
Kutunun içine bir de not yazan anne Songül Aslan, ‘’Olayın faillerinin en ağır biçimde cezalandırılacaklarından eminiz. Adalet yerini bulduğunda bu siyah başörtüsünün rengi de beyaza dönüşecek. İnşallah o vakit beyaz başörtümüzle sizleri bizzat ziyaret edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 27
  • Abdullah 9 yıl önce Şikayet Et
    Osman kardeşimiz duygularımızı yazmış Ek söze gerek yok
    Cevapla
  • müsafir 9 yıl önce Şikayet Et
    bence yanlış şey göndermişler biraz para gönderselerdi makbule geçerdi şöyle atatürklü falan
    Cevapla
  • mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    FATİH RECEP tayyip Erdoğan
    Cevapla
  • Recep 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu olaylar sonrasında iktidar ve muhalefet vekilleri Zinanın suç olmaktan çıkarıldığı tarih öncesi ile sonrası arasındaki suç oranlarını bir araştırsalar iyi olacak. Sonucu gördüklerinde eminim ki önce zinayı yeniden suç yapalım diyeceklerdir. Bu kadar özgürlük bünyeye çok geliyor. Başkalarının özgürlüğüne ve hatta yaşam hakkına zarar veriyor. Bütün vekiller öldürülen ve tecavüze uğrayanları kendi canları düşünerek bir şeyler yapmalı diyorum.
    Cevapla
  • suat 9 yıl önce Şikayet Et
    Osman kardesim her zaman bekleriz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye, İsrail'e açılan davaya müdahillik için resmi başvuru hazırlığında
Yüksek İstişare Kurulu toplantısında "anayasa" ele alındı