Davutoğlu Osmaniye mitinginde konuştu

Osmaniye'de halka hitap eden Başbakan Ahmet Davutoğlu, yuhalama seslerine karşılık, "Bahçeli'yi memleketinde yuhalatmayız" dedi.

GİRİŞ 02.05.2015 14:47 GÜNCELLEME 02.05.2015 17:24
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları;

BİR YÖRÜK BEYİ BUNU GİYDİĞİ ZAMAN...

- Bir Oğuz Beyi sözüdür bu. Türkiye semalarında milli savaş uçağımız uçacak. Milliyetçiliğin başladığı yerdir burası. Biz kendi silahımızı yapacağız ki namerde muhtaç olmayacağız. Bir yörük beyi bunu kuşandığı zaman yola çıkmaya hazırdır. Yola çıkmaya, birlikte yürümeye hazır mıyız Osmaniye? Dağları delip yürümeye var mısınız Ferhat gibi.

Osmaniyelilere 2002 yılında kentte doğalgaz olup olmadığını soran  ve "hayır" yanıtını alan Davutoğlu, "Kim yaptı" sorusuna vatandaşlardan "AK Parti'' cevabını aldı.

Başbakan Davutoğlu, "Madem o zaman soralım. Sayın Bahçeli de duysun. 2002'de doğalgaz var mıydı Osmaniye'de? Hani Bahçeli'nin döneminde. 2002'de Osmaniye'de üniversite var mıydı? Kim yaptı. Onlar konuşur, AK Parti yapar" değerlendirmesinde bulundu.

OSMANİYE'DE BAHÇELİ'Yİ YUHALAMAYIN

Konuşması sırasında Bahçeli'nin ismi geçtiğinde meydandakilerin yuhalaması üzerinde Davutoğlu, "Yok, Sayın Bahçeli'ye de bütün liderlere biz saygı gösteririz. Hele Osmaniye'de Bahçeli'yi yuhalamayın. Eleştiririz, ama yuhalatmayız. Konuşuruz, tartışırız, medenice konuşuruz ama yuhalamayın. Biz, eleştiririz, sesimizi yükseltiriz ama hakarete, yuhalamaya tevessül etmeyiz. Oğuz Türklerinin adabı, edebi, töresi budur"  diye konuştu.

ŞANLI BAYRAĞI TÜM DÜNYADA DALGALANDIRACAĞIZ

- 7 Haziran sadece Türkiye'nin seçimi değil. Ortadoğu, Somaili, Saraybosna bu seçimi bekliyor. Bizim davamız bu şanlı bayrağı tüm dünyaya dalgalandırma davasıdır.

BAHÇELİ'DEN BUNU BEKLER MİSİNİZ?

- Sayın Bahçeli, Kılıçdaroğlu ve arkalarına takılanlar Ekmeleddin İhsanoğlu'nu bir kişinin bir yiğit adamın, milletin adamına karşı çıkardılar. Recep Tayyip Erdoğan kazandı. Bahçeli'den bu bekler misiniz? MHP CHP ile nasıl yan yana geliyor? Sayın Bahçeli, Kılıçdaroğlu Suriyelileri göndereceğim dediğinde Bayırbucak Türkmenlerine sahip çıkmadı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 11
  • bunyamin 9 yıl önce Şikayet Et
    adamsin
    Cevapla
  • Bilal 9 yıl önce Şikayet Et
    Hocam size helal olsun diyoruz.Maaşaallah bu ne zerafet
    Cevapla
  • zıpzıp ömer 9 yıl önce Şikayet Et
    ey güzel insan canım başbakanım allah yar ve yardımcın olsun yoluna gurban rabbim fitne fesada eman vermesin bu millet ve duaları yanınızda inşallah emeklerinizde boşa çıkmasın evelallah
    Cevapla
  • HALK 9 yıl önce Şikayet Et
    Biz seni bu yüzden seviyoruz!
    Cevapla
  • baskentli 9 yıl önce Şikayet Et
    Davut hoca cok guzel konusmus helal olsun...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Okul müdürü İbrahim Oktugan'ın öldürüldüğü saldırının görüntüleri
Eyüpsultan'da okul müdürünü öldüren şahıs hakkında yeni gelişme! Karar verildi