Başbakan Davutoğlu çocuk evini ziyaret etti

Başbakan Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam çocukevini ziyarette bulundu.

GİRİŞ 30.06.2015 11:40 GÜNCELLEME 30.06.2015 16:55
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Başbakan Davutoğlu, kuruma gelişinde çocuklar tarafından sevgiyle karşılandı. Davutoğlu'nun beklenmedik ziyareti karşısında şaşıran çocuklar Davutoğlu'na sevinç içinde sarıldı. Çocuklarla kucaklaşan Başbakan Davutoğlu onlarla sohbet etti. Satranç oynadı. Kitap imzaladı ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yuvaya habersiz gelen Davutoğlu'nu karşısında gören Emine isimli kız şaşkınlık içinde Davutoğlu'na sarıldı. Emine'nin yaşadığı şaşkınlığı ise Sare Davutoğlu anlattı.

Çocuklardan biri kendi yazdığı şiiri Başbakan Davutoğlu'na hediye etti. Çocuklara hangi oyunları bildiklerini soran Davutoğlu, bunun üzerine çocuklardan 'kızma birader' cevabını aldı. Eşi Sare Davutoğlu da bu sözler üzerine "Ahmet Amcan da güzel kızma birader oynar ama çok kızdırır" dedi.

İŞLER NASIL GİDİYOR HOCAM?

Çocukların Başbakan Davutoğlu'na 'işler nasıl gidiyor hocam' diye sorması üzerine Davutoğlu, "Fena değil ya, hükümet kuracağız işte. Sizin ki kadar zor değil. Hükümet kuruyoruz, yönetiyoruz" diye konuştu.
 
Çocuklarla satranç oynayan Davutoğlu, ardından çocuklar için kitap imzaladı. Ziyarette Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam da hazır bulundu.  

KAYNAK: AA
YORUMLAR 8
  • özel sektör 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah binlerce razı olsun Davutoğlu Hocamızdan yetimleri sevindirmek kadar daha güzel ne olabilir ki
    Cevapla
  • mehmet temel 8 yıl önce Şikayet Et
    ya hocam allah senden razı olsun sen ne mukemmal bir ınsansın senı sevmeyene saygı duyarım, ama sana saygı duymayana dunyayı dar etmek lazım...
    Cevapla
  • murat 28 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam gibi adam sevilmez de ne yapilir. Başa tac edilir ancak.
    Cevapla
  • erkan taşdemir 8 yıl önce Şikayet Et
    devlet dediğin işte böyle olur....Allah cc razı olsun....
    Cevapla
  • samimi 8 yıl önce Şikayet Et
    adam adam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı
Otobüs şoförleri seyir halindeyken yer değiştirdi