Pavey'e sitem: Çok hasis davrandınız

Meclis ülkede yaşanan önemli gelişmeler üzerine bugün 15:00'de olağanüstü toplandı.

GİRİŞ 29.07.2015 16:07 GÜNCELLEME 29.07.2015 16:35
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Bülent Arınç hükümet adına yaptığı konuşması sırasında Şafak Pavey'le ilginç bir diyalog yaşadı.

Bülent Arınç, Meclis'in olağanüstü toplantısında 20 dakikalık konuşma süresinin dolmasının ardından Şafak Pavey'den ek süre istedi, Pavey'de bunun üzerine Bülent Arınç'a 2 dakika ek süre verdi.

"HASİS DAVRANDINIZ"

Arınç ise bu ek süreden sonra Pavey'e dönerek "Çok hasis davrandınız. Meclis'in olağanüstü toplandığı böyle bir günde bu kadar kısa verdiğiniz ek süre biraz manidar oldu" dedi.

Hasis: Cimri

YORUMLAR 9
  • Ala 8 yıl önce Şikayet Et
    Ne günlere kaldık ya rabbi
    Cevapla
  • furkan 8 yıl önce Şikayet Et
    anstayn gibi ancak anladim bu haber cagristirdi kara gozlukler ciddi iyi giyimli istohbaratcilar tarihe karisti simdi kesenin agzini acacaksin herhangi bir ulkede parti kuracaksin ve o partiyi kullanarak herturlu melaneti yapacaksin demekki istihbaratlar boyle calisiyor vah benim ulkeme
    Cevapla
  • Körfez 8 yıl önce Şikayet Et
    selo ya birlikte iyi salladık diyen baaayan değil mi bu? destek verdiği teröristlerin olağanüstü oturumunda pek tarafsız olacağını sanmıyorum!
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    ne bekliyodun ki bu günleri isteyenler zaten onlar deyilmi.selocan la tokalaşıp nası iyi salladık ama demedimi seçimlerde bu kadın
    Cevapla
  • herkese 8 yıl önce Şikayet Et
    ANLAŞILAN Bu TBMM toplantısından bir cacık çıkmayacak AMA hdp lilerin dokunulmazlıkları kaldırılmazsa bunu başta akp ve chp olmak üzere bu 2 parti düşünmeli ! ! ! MHP bunların dışında, çünkü mhp nin bu konuda dogru oy kullanacagını var sayıyorum TABİ öcalanı idamdan kurtarmak gibi bir hatayı tekrarlamazsa ! ! BELKİ öcalanı idamdan kurtardıgı gibi hdp lilerinde dokunulmazlıklarının kaldırılmasına hayır der bahçeli ! !
    Cevapla
  • aziz 8 yıl önce Şikayet Et
    tarık topu 90 sana takmışsın .
    Cevapla
  • Tarık 8 yıl önce Şikayet Et
    İç güvenlik yasası sırasında hdp ile aynı görüşte olabilen mhp mi öcalanı idam edecek bir şeye imza atacak? Bunların milliyetçiliği vs hikaye. Pkk partisiyle aynı şeyi nasıl destekleyebiliriz diye çıkıp bir tanesi itiraz edebildi mi bahçeli paşaya? Yok. MHP milliyetçiliği pkk olmadan yaşayamayacağı için pkk nın işine gelen herşeyi mhp el altından destekliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel ile ne konuştu? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama
Renault'dan yeni SUV! Symbioz resmen tanıtıldı