Selahattin Demirtaş'a protesto

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Türk Tabipleri Birliği Genel Merkezi’ni ziyaretinin ardından bazı esnaf tarafından protesto edildi

GİRİŞ 29.07.2015 20:19 GÜNCELLEME 29.07.2015 20:21
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Demirtaş, milletvekilleri ve partililerin bulunduğu heyet, TTB Merkez Konseyi Başkanı Bayazıt İlhan tarafından bina girişinde karşılandı. TTB Genel Merkezi’ndeki görüşme, basına kapalı gerçekleşti. Demirtaş’ın ziyaretini öğrenen merkez çevresindeki bazı esnaf, kapattıkları iş yerlerinin camları ve TTB Genel Merkezi’nin bulunduğu binanın girişine Türk bayrakları astı. Bayraklar, çevredeki vatandaşlara da dağıtıldı. 

Ak Parti Çankaya İlçe Başkanlığı binasına da Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun posteri ile Türk bayrakları asıldı. Demirtaş, görüşme sonrasında aracına giderken “Şehitler ölmez vatan bölünmez”, “PKK dışarı”, “Taksim’e gidin Taksim’e” sloganlarıyla protesto edildi ve yuhalandı.

YORUMLAR 17
  • m numan 8 yıl önce Şikayet Et
    pis pis sırıtıyordu dikkat ettinizse
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    hain hainleri ziyaret etmiş.çokmu
    Cevapla
  • ZAMAN (saman) Gazetesi 8 yıl önce Şikayet Et
    TTB ile Demirtaş basına kapalı ne konuşabilir ki?kandilde doktor açığı mı oluştu PKK lı doktorları Kandildeki Kamplara militanlarının tedavi si içinmi çağırdı İnsanlarımız artık bunlara Kürt kardeşlerimizde dahil tepkilerini göstermeli çok şımardılar . Esnafımıza da helal olsun esnafımıza da çağrıda bulunuyorum zaman (saman)gazetesinin standı videoda sırıtıyordu lütfen teröre destek veren bu Zaman (Saman) Gazetesinin standını çöpe atın ve gazetesini de satmayın bu paralel medya emin olun ki PKK dan daha tehlikeli bir örgüttür.
    Cevapla
  • emre 8 yıl önce Şikayet Et
    evet hain kurumları öğreniyoruz: mimarlar odası, tabipler birliği unutma ey kadim Türk milleti!
    Cevapla
  • Karadenizli 8 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlarımız artık bunlara kürt kardeşlerimizde dahil tepkilerini göstermeli çok şımardılar . esnafımızıda helal olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den birçok il için sağanak yağış uyarısı!
Türkiye'nin 4'te 1'ne elektrik verecek! Yeni dönem başlıyor